Facebook Pixel "Να... γεράσω στον Παναθηναϊκό!"
| 2011-06-06 12:07:00

"Να... γεράσω στον Παναθηναϊκό!"

"Να... γεράσω στον Παναθηναϊκό!"

Η εφετινή αποκάλυψη του "Ζοτς", ο ΝικΚαλάθης, αποκαλύπτει τη βοήθεια που του παρείχε ο Διαμαντίδης κι εξωτερικεύει τον "έρωτα" του για τον Παναθηναϊκό και την "ξενέρα" του για τις ασχήμιες.
 

- Πόσο μεγαλύτερη αξία παίρνει η νίκη στον 3ο τελικό και η κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση (16π., 11ασ.) σε σχεδόν 42 λεπτά και με τον Ομπράντοβιτς να σε αποκαλεί Νικ... Διαμαντίδη στην συνέντευξη Τύπου;

«Έτσι με είπε; Αλήθεια; Δεν τον αντικατέστησα, ούτε αναπλήρωσα το κενό του, πολύ απλά γιατί αυτά δεν γίνονται! Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να “τρέξω” την ομάδα, να οργανώσω τα “plays”, να παίξω άμυνα και να μην κάνω λάθη, γιατί μετά τον τραυματισμό του “Μήτσου”, κάποιος έπρεπε να το κάνει... Ήταν μεγάλη ατυχία αυτό που του συνέβη, αλλά το θετικό είναι ότι δεν λυγίσαμε, μείναμε ενωμένοι και αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ ευτυχισμένος που νικήσαμε, αλλά παράλληλα νιώθω εξαντλημένος! Έπαιξα σχεδόν 42 λεπτά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και τώρα καταλαβαίνω τι αντοχές έχει ο Διαμαντίδης, που αγωνίζεται περισσότερο από 30 λεπτά σχεδόν σε όλη τη χρονιά...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags