Facebook Pixel Φοβερές δηλώσεις Κόμπι Μπράιαντ για Αντετοκούνμπο – Τι λέει για Σπανούλη και Διαμαντίδη
| 2016-02-16 23:43:00

Φοβερές δηλώσεις Κόμπι Μπράιαντ για Αντετοκούνμπο – Τι λέει για Σπανούλη και Διαμαντίδη

Φοβερές δηλώσεις Κόμπι Μπράιαντ για Αντετοκούνμπο – Τι λέει για Σπανούλη και Διαμαντίδη

Ο μεγάλος άσος του NBA αναφέρθηκε στους Έλληνες παίκτες, αλλά και στην χώρα μας...
 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στους Σπανούλη-Διαμαντίδη, αλλά και στην επίσκεψή του στην Αθήνα.

Αρχικά, ο Κόμπι ερωτήθηκε στην εκπομπή «Pick n Roll» του ΟΤΕ TV για το αν η ήττα των ΗΠΑ από την Ελλάδα το 2006 αποτέλεσε για εκείνον κίνητρο για να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα: «Όχι, πάντα ήθελα να παίξω στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά ταλαιπωρήθηκα από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα. Αυτή ήταν η τελευταία ήττα των ΗΠΑ και ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω την Ελλάδα. Είχαν πολύ μεγαλόσωμους γκαρντ. Τον Σπανούλη και τους υπόλοιπους. Φρόντισα να αντιμετωπίσω σώμα με σώμα αυτούς τους περιφερειακούς. Έπαιξα απέναντι σε νέους παίκτες που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Όπως… ο Διαμαντίδης! Είχαν σίγουρα την προσοχή μου. Έπρεπε να μελετήσω αυτούς τους παίκτες».

Στη συνέχεια, ο «Black Mamba» αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι φανταστικός παίκτης. Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει είναι τρομακτικό. Μπορεί να γίνει ένα παίκτης-φαινόμενο»!

Τέλος, για την επίσκεψή του στην Αθήνα είπε: «Ήταν εξαιρετικά! Τη λάτρεψα! Τα παιδιά μου και εγώ περπατήσαμε αρκετά τη πόλη… Πήγαμε στην Ακρόπολη και η Αθήνα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να επισκεφθώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags