Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του και θα την αλλάξει”
Μπάσκετ
| 2016-02-27 01:09:00

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του και θα την αλλάξει”

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του και θα την αλλάξει”

Ο βοηθός προπονητή των “ερυθρολεύκων”, Μίλαν Τόμιτς, τόνισε πως η ομάδα θα αλλάξει ενώ αναφέρθηκε και στον νεοαποκτηθέντα Ουόρικ.

“Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καθόλου καλά. Στη Βαρκελώνη άμα αφήσεις τη Μπαρτσελόνα να βρει ρυθμο αυτό ειναι το αποτέλεσμα. Προσπαθησαμε να μειώσουμε τη διαφορά στο 4ο δεκάλεπτο και να καλύψουμε τη διαφορά της Αθήνας. Πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δουλέψεις παραπάνω και να κερδίσεις το επόμενο ματς”

Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, απάντησε: “Μόλις πήγε η διαφορά στους 14 πόντους στο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε ούτε σε μία στιγμή το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε ξανά το βίντεο διότι μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχαμε αφήσει παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω τη λέξη “παρατήσαμε”, δεν είναι σωστό ούτε για τα παιδιά ούτε για εμάς, αλλά δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε σε μονοψήφια διαφορά για να καταφέρουμε κάτι καλό στο τέλος. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε ανάλυση και θα ετοιμάσουμε το επόμενο ματς”

Για την υπόθεση πρόκριση: “Δεν ξέρεις τι θα κάνει η κάθε ομάδα από εδώ και στο εξής. Σε αυτό τον όμιλο ακόμα και τώρα θα γίνουν μεγάλες ανατροπές. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς. Πρέπει να σκεφτόμαστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα εξαρτηθεί τόσο από τα αποτελέσματα των άλλων όσο και από εμάς.”

Για την εικόνα και το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του και θα την αλλάξει”

Για την προσθήκη του Ουόρικ: “Ένας καινούριος παίκτης στη θέση 5 θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Μακάρι να βοηθήσει άμεσα γιατί δεν έχουμε περιθώρια χρόνου και αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι, να βάλουμε τον παίκτη στο κλίμα της ομάδας και να δώσει βοήθειες”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags