Facebook Pixel "Πώς μπορώ να αρνηθώ μια πρόταση του Άρη"
Μπάσκετ
| 2016-02-29 18:17:00

"Πώς μπορώ να αρνηθώ μια πρόταση του Άρη"

"Πώς μπορώ να αρνηθώ μια πρόταση του Άρη"

Την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας με φιλάθλους του Αρη μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Τυγχάνει της καθολικής αποδοχής του κόσμου της ομάδας και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς την προσφορά του σε άμυνα κι επίθεση, εντός κι εκτός παρκέ. Χθες δεν ήταν η βραδιά του όμως ο... δαιμόνιος Αμερικανός βρήκε και πάλι τον τρόπο του να βοηθήσει τον ΑΡΗ να πετύχει την ολική επαναφορά στον αγώνα και να πάρει τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Η προσφορά του και η σπάνια νοοτροπία για Αμερικανό του επιπέδου του δεν περνάει απαρατήρητη και τον έχει φέρει σε περίοπτη θέση στις καρδιές των Αρειανών. Ως εκ τούτου, μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν οι προτροπές φιλάθλων της ομάδας που περίμεναν τον ΜακΝίλ για ένα αυτόγραφο έξω από τα αποδυτήρια προκειμένου αυτός να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Έκπληξη (ίσως) προκάλεσε η ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε ο Αμερικανός σε αυτές τις προτροπές. Συγκεκριμένα, η... αφοπλιστική του απάντηση ήταν "πως μπορώ να αρνηθώ μία πρόταση από τον ΑΡΗ;". Ο ΜακΝίλ έχει δεθεί με την πόλη, την ομάδα, τον κόσμο, την οικογένεια του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη, και τρέφει αμέριστο σεβασμό στον προπονητή, Δημήτρη Πρίφτη. Όλα αυτά δεν τα έχει κρύψει και τα δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά της... ζυγαριάς, μπαίνει το δεδομένο ότι με τις εμφανίσεις του φέτος είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων πλουσιότερων από τον ΑΡΗ. Κι εκεί θα φανεί αν όλα όσα αισθάνεται ο ΜακΝίλ φορώντας την "κίτρινη" φανέλα θα σταθούν ικανά να τον κρατήσουν στην ομάδα και του χρόνου. Κρίνοντας πάντως από τη χθεσινή ξεκάθαρη απάντησή του, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει αρκετά πιθανό...

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags