Facebook Pixel Οι Αγγελόπουλοι, ο Ιωαννίδης και τα σενάρια διαδοχής
| 2011-06-07 19:11:00

Οι Αγγελόπουλοι, ο Ιωαννίδης και τα σενάρια διαδοχής

Οι Αγγελόπουλοι, ο Ιωαννίδης και τα σενάρια διαδοχής

Απίστευτα πράγματα ακούγονται για το μπάσκετ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν στην πιάτσα, όχι απαραίτητα την μπασκετική.

Κι όλα αυτά δίχως να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει με σιγουριά αν πρόκειται για μύθους ή πραγματικότητα.

Η μία πληροφορία, πάντως, έχει να κάνει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από πολλά. Υπάρχουν σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκέψεις περί αποχώρησης κι ακόμα κι αν τελικά δεν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι η πρώτη φορά που ακούγεται. Ποτέ ξανά από το 2004 που ανέλαβαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν υπήρξε καν φημολογία για κάτι τέτοιο.

Προφανώς και οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, σε συνδυασμό με τα πολλά λεφτά που έχουν δώσει, τους έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Ίσως, βέβαια, να πρόκειται για απλό σενάριο που στην πορεία θα διαψευστεί, αλλά μέχρι τότε καλό είναι να περιμένουμε.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν σε άλλη μια φημολογία των τελευταίων ημερών. Έχει να κάνει με τον Γιάννη Ιωαννίδη και το ενδεχόμενο να γυρίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το σενάριο ακούγεται σε διάφορους κύκλους και φαίνεται ακραίο να παρατήσει ο Ξανθός την πολιτική για τους πάγκους, αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος τη σήμερον ημέρα; Ίσως να είναι τεχνικός σύμβουλος ο Ιωαννίδης, όχι προπονητής, αλλά πάλι κανείς δεν ξέρει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τους Αγγελόπουλους αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχει κόντρα εδώ και καιρό μαζί του και με αφορμή παλιά χρέη της ΚΑΕ προς τον Ιωαννίδη. Όχι των Αγγελόπουλων, αλλά του Κόκκαλη προς τον Ξανθό, αλλά με τους Αγγελόπουλος να έχουν κληθεί να πληρώσουν.

Παράλληλα, εντείνεται η φημολογία περί πιθανής ενασχόλησης του Μαρινάκη με το μπάσκετ, ενώ υπάρχουν και σενάρια για να πάρει την ΚΑΕ ένα όνομα που θα προκαλέσει πάταγο. Δεν θα μπει στη διαδικασία να αγοράσει την εταιρία γιατί θα ξέρει πως δεν θα την πάρει, αλλά αν οι μετοχές μείνουν στο ράφι, θα γίνει κίνηση. Για πολλούς και "οικογενειακούς" λόγους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags