Facebook Pixel Έσκασε τώρα: Χάνει τον τελικό ο...
| 2016-03-06 13:20:00

Έσκασε τώρα: Χάνει τον τελικό ο...

Έσκασε τώρα: Χάνει τον τελικό ο...

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής θα στερήσει από βασικό παίκτη του Παναθηναϊκού τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τον Φάρο Κερατσινίου στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17.30), αλλά θα αναγκαστούν να παλέψουν για τον τίτλο χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους, τον Έλιοτ Γουίλιαμς.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέστη γαστρεντερίτιδα χθες το βράδυ και βρίσκεται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, με αποτέλεσμα να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον τελικό. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γκιστ προπονήθηκε κανονικά το πρωί και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Τζέιμς Γκιστ έδωσε το "παρών" στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στο Φάρο Κερατσινίου. Αντίθετα, ο Έλιοτ Γουίλιαμς, υπέστη γαστρεντερίτιδα και εισήχθη χθες το βράδυ στο ΥΓΕΙΑ όπου και παραμένει με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για το σημερινό παιχνίδι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags