Facebook Pixel Το γεύμα των πρωταθλητών!
| 2011-06-07 23:16:00

Το γεύμα των πρωταθλητών!

Το γεύμα των πρωταθλητών!

Με αφορμή τις δύο κούπες και το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης για τους προπονητές, τους παίκτες, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο εστιατόριο και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Περπέρογλου, Ζούμπος και Καραμαλέγκος. Ύστερα, την εμφάνισή τους έκανε το τεχνικό επιτελείο, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι δύο κούπες είχαν πάρει τη θέση τους στο τραπέζι που καθόντουσαν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τους πρωταγωνιστές των τίτλων να διασκεδάζουν μετά και από το τέλος μιας κοπιαστικής χρονιάς. Παράλληλα, το παρών έδωσε και ο Νίκος Ρισβάς, αλλά και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Για τα επεισόδια στο τέλος του τέταρτου τελικού μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, λέγοντας: «Κατακρίνουμε όλα αυτά που έγιναν, αλλά συνέβησαν 3,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και δεν μπορούσαμε να προλάβουμε πολλά πράγματα. Σαν οικογένεια θέλουμε να αποχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί και γνήσιοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα»

O Δημήτρης Ιτούδης κατά την αφιξή του στο εστιατόριο μίλησε αρχικά για την χρονιά που πέρασε: «Σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την αμφισβήτηση, κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε μεγάλους αντιπάλους για να κατακτήσουμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει η Ελλάδα να είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στους προέδρους της ομάδας γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε και κατακτούμε τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιούμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, το δεξί χέρι του Ζοτς δήλωσε πως όλοι θα πρέπει να δούνε σοβαρά το θέμα και στη συνέχεια μίλησε για τα αγωνιστικά και στάθηκε στο μπρέικ του ΣΕΦ : Το λέω δημόσια, το έχω πει σε όλους: θα πρέπει να δούμε σοβαρά αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε λόγος να μπει κόσμος, πόσο μάλλον για να προπηλακίσει. Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν τα έκτροπα. Αυτά δε τα θέλει κανείς. Από εκεί και πέρα, εγώ μπορώ να μιλήσω αγωνιστικά. Θεωρώ ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή σειρά, γιατί η σειρά είχε αρχή και τέλος. Κάναμε ένα σημαντικό μπρέικ στο ΣΕΦ και είχαμε ένα αίσιο τέλος στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Διαμαντίδη, τον ηγέτη μας. Τελειώσαμε ένα ματς με ομαδικό πνεύμα, καλύπτοντας τα άλλα παιδιά το κενό του».

Στη συνέχεια ο λόγος πήγε στους αδερφούς Γιαννακόπουλους που κρατάνε τόσα χρόνια στην κορυφή το τμήμα του Μπάσκετ: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για την προσφορά τους. Θα το ξαναπώ ότι αυτοί είναι οι βάσεις, οι άνθρωποι που στηρίζουν και το ελληνικό μπάσκετ διότι ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν την Εθνική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν προσφέρει".

Τέλος, ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για τους Αγγελόπουλους και για το αν σκοπεύουν να αποχωρήσουν: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν, διότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό επίπεδο και είναι καλό να γίνονται ματς υψηλού επιπέδου».

Από την πλευρά των παικτών ο Αντώνης Φώτσης, δήλωσε: «Πήραμε το πρωτάθλημα. Τα γεγονότα στον τέταρτο τελικό δεν έπρεπε να συμβούν. Η ομάδα χρειάζεται οπαδούς που έχουν καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό για να πάρουν μέτρα".

Όσο αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε καιρό να μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Εγώ δεν εχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα».

Για τις κούπες μίλησε φυσικά και ο Φραγκίσκος Αλβέρτη: «Παρά τις προβλέψεις και τα προγνωστικά η ομάδα τα κατάφερε. Ήταν ένας άθλος», ενώ για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους που έχουν τονίσει ότι θέλουν να αποχωρήσουν: «Σίγουρα είναι πλήγμα, αλλά κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να πω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags