Facebook Pixel Αποθέωση για Διαμαντίδη από Γκασόλ
Μπάσκετ
NBA
| 2016-03-08 22:33:00

Αποθέωση για Διαμαντίδη από Γκασόλ

Αποθέωση για Διαμαντίδη από Γκασόλ

Ο Ισπανός άσος των Σικάγο Μπουλς μίλησε με τα πλέον εγκωμιαστικά λόγια για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού με αφορμή την αποχώρηση του Έλληνα άσου από την ενεργό δράση, μόλις λήξει η σεζόν

Στο περιθώριο του All Star Game ο Πάου Γκασόλ μίλησε στον ΟΤΕ TV μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση.

Όπως ανέφερε ο Ισπανός σταρ: “Ο Διαμαντίδης πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης για την εθνική του ομάδα και στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους, έδωσε πολλά στο παιχνίδι, ειδικά στη χώρα του. Αυτός, όπως και ο Σπανούλης, είναι πολύ, πολύ μεγάλοι παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα για μετά το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί κι άλλο”.

Όσο για το αν στο Ρίο θα κλείσει την καριέρα του με την εθνική Ισπανίας, ο Πάου ήταν αινιγματικός: “Θα δούμε… Ποτέ δεν μπορείς να πεις πότε θα ζήσεις τον τελευταίο χορό. Κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος σου χορός και έτσι αντιμετωπίζω το επάγγελμα και τη ζωή μου στο μεγαλύτερο μέρος τους. Επομένως… Σίγουρα θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags