Facebook Pixel Κίνηση-έκπληξη από Σφαιρόπουλο...
| 2016-03-11 18:28:00

Κίνηση-έκπληξη από Σφαιρόπουλο...

Κίνηση-έκπληξη από Σφαιρόπουλο...

Σε μία αλλαγή-βόμβα στό ρόστερ, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, προχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που προκαλεί ερωτηματικά είναι η αλήθεια...

Τη μία λοιπόν από τις δύο αλλαγές που δικαιούται ο Ολυμπιακός στο β' γύρο της Basket League πραγματοποίησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ματ Λοτζέσκι με τον νεοαποκτηθέντα σέντερ Χακίμ Ουόρικ!

Ο Αμερικανός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στους αγώνες της Basket League και ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θα έχει μία ακόμα λύση στα χέρια του στη γραμμή των ψηλών της, όπου «πονάει» ο Ολυμπιακός...

Ο Ματ Λοτζέσκι βέβαια, εφόσον είναι 100% έτοιμος σύντομα, αναμένεται να δηλωθεί και πάλι στην Α1 και μένει να δούμε ποιον θα αντικαταστήσει. 

Το οξύμωρο πάντως είναι οτι λίγες ώρες πριν ο Βέλγος σουτέρ των ερυθρολεύκων σε εκδήλωση χορηγού της ΚΑΕ δήλωνε οτι νιώθει πολύ καλύτερα και έθεσε ως στόχο να επιστρέψει στον αγώνα με την Ζαλγκίρις (18/03).

“Νιώθω πολύ καλύτερα. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, νιώθω σπουδαία. Άρχισα να προπονούμαι ατομικά. Θα κάνω ιατρικές εξετάσεις. Δεν μπορώ να μπω στον κανονικό ρυθμό αν δεν βγουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα για μένα και το ματς με τη Ζαλγκίρις να είναι το πρώτο που θα επιστρέψω”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags