Facebook Pixel Ο Έντι Τζόνσον στον ΟΤΕ TV!
Μπάσκετ
| 2016-03-15 21:10:00

Ο Έντι Τζόνσον στον ΟΤΕ TV!

Ο Έντι Τζόνσον στον ΟΤΕ TV!

Η εκπομπή Pick & Roll έρχεται το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD, με πλούσια θεματολογία 

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο, ο  προπονητής Μηνάς Γκέκος.

Ο Έντι Τζόνσον... επιστρέφει στην Ελλάδα και μιλά στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη για τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα Ελλάδας του 1995 και τον τελικό της Ευρωλίγκας. Αποκαλύπτει το μυστικό που είχε για τη συνήθεια του Γιάννη Ιωαννίδη να μιλά για εκείνον στα ελληνικά. Θυμάται πως "όταν με χτύπησε νόμισμα στο Αλεξάνδρειο, όλοι νόμισαν ότι ήθελα να πάρω το αεροπλάνο και να φύγω", πριν καταλήξει στο ότι "δεν ήξεραν ότι μικρός είχα μεγαλώσει στο Σικάγο, όπου καθημερινά απέφευγα σφαίρες".

Ο πρώτος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ και νυν βοηθός του Τάιρον Λου στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λάρι Ντρου ομολογεί πως "ο Γιάννης ήταν ένας από τους αγαπημένους μου", προβλέπει ότι "έχει την ευκαιρία να γίνει ένας ολ-σταρ, αν συνεχίσει να βελτιώνεται έτσι" και αναφέρει τα προτερήματα του διεθνούς φόργουορντ.

Ο Γάλλος Ζοφρί Λοβέρν και ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς είναι συμπαίκτες στους Νάγκετς και παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα στοιχεία που έχουν μεταφέρει στο Ντένβερ, από την κουλτούρα τους και την προσωπικότητα τους.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, κάτοχος τριών κυπέλλων και μιας Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και χρυσός στο Ευρωμπάσκετ της Γαλλίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Ισπανία, μιλά στον Θανάση Ασπρούλια για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll του ΟΤΕ ΤV, που παρουσιάζει ο Βασίλης Σκουντής.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags