Facebook Pixel «Δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν βάλαμε βολές»
| 2011-06-08 22:35:00

«Δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν βάλαμε βολές»

«Δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν βάλαμε βολές»

Στη χαμένη μάχη των ριμπάουντ και στις χαμένες βολές εστίασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς για να αιτιολογήσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ προανήγγειλε εξελίξεις για την άλλη βδομάδα…

«Κανένα παιχνίδι της σειράς δεν ήταν καλό, το ίδιο ισχύει και για το σημερινό. Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά στο "σπίτι" μας, μετά τη νίκη που κάναμε στο τρίτο παιχνίδι εδώ. Για να νικήσει πρέπει να έχεις τα ριμπάουντ κι εμείς δεν τα είχαμε σήμερα κι είχαμε 8/20 βολές. Εκεί ήταν η διαφορά.

Αν είχαμε τα ριμπάουντ, θα είχαμε τύχη. Το ξεκίνημά μας ήταν τραγικό. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τους παίκτες μου, τους μήνες που ήμασταν μαζί δουλέψαμε καλά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω μία ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσω με αποδείξεις κι εκεί θα έχετε όλες τις απαντήσεις (σ.σ. πολύ πιθανή παραίτηση)» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη.

Όσο για την απρόσμενη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, ο «Πίξι» εξήγησε πως «πρέπει να δώσουμε "συγχαρητήρια" στο γιατρό μας. Τη δεύτερη ημέρα μετά τον τραυματισμό δεν προπονήθηκε, έκανε μαγνητική, χθες δεν πονούσε και το βάλαμε σήμερα. Ίσως το πρώτο να ήταν το πιο καθοριστικό ματς της σειράς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags