Facebook Pixel Γι' αυτό θα γίνει τεράστιος παίκτης ο Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2016-03-22 20:21:00

Γι' αυτό θα γίνει τεράστιος παίκτης ο Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γι' αυτό θα γίνει τεράστιος παίκτης ο Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τη φοβερή δήλωση του Γιάννη, η οποία φανερώνει τα ηγετικά του προσόντα, αμέσως μετά την ήττα από τους Πίστονς!

Τα ξημερώματα της Τρίτης (22/3) οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 92-91 σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε με καλάθι του Αντρέ Ντράμοντ, μόλις 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στην επίμαχη τελευταία φάση πρωταγωνίστησε ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε να μαρκάρει τον “γιγάντιο σέντερ” των Πίστονς. Μετά από χαμένο τρίποντο, ο Ντράμοντ νίκησε τον Έλληνα φόργουορντ στη μάχη για το ριμπάουντ, και με “follow” διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως ήταν λογικό, ο Γιάννης ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση μετά το τέλος του αγώνα για να δώσει την εξής αφοπλιστική απάντηση: “Ήταν περισσότερο λάθος δικό μου στην προσπάθεια να κάνω box out στον Άντρε. Πρέπει να μαθαίνουμε απ' τα λάθη μας”.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο διεθνής παίκτης έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο μαγικό κόσμο του NBA, σε συνδυασμό φυσικά με το πλούσιο ταλέντο του. Μια τέτοια δήλωση ανάληψης ευθύνης και τέτοια επίδειξη ωριμότητας και ταπεινοφροσύνης δεν είναι κάτι που ακούμε συχνά από έναν παίκτη που βρίσκεται μόλις στα 21 του χρόνια! Το γεγονός ότι θέλησε να αποφορτίσει ολόκληρη την ομάδα παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για μια ήττα είναι, αν μη τι άλλο, ενδεικτικό της ηγετικής προσωπικότητας του νεαρού φόργουορντ. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν το έκανε, δεν πρόκειται να τον κατηγορούσε κανείς επειδή έχασε μια μάχη στην οποία είχε ξεκάθαρο μειονέκτημα, απέναντι στον κορυφάιο ριμπάουντερ του ΝΒΑ!

Μπράβο, λοιπόν, στον Γιάννη που κρατάει το κεφάλι χαμηλά και δείχνει να έχει πάρει πολύ “ζεστά” το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα του Μιλγουόκι. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει να γράψει ιστορία στο πρωτάθλημα του κόσμου, φτάνοντας σε μια κορυφή που δεν έχει κατακτήσει κανένας Έλληνας μπασκετμπολίστας μέχρι στιγμής!

Δείτε το βίντεο με το νικητήριο καλάθι του Ντράμοντ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags