Facebook Pixel Γουίλλιαμς: "Λατρεύω που είμαι εδώ, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2016-03-29 18:43:00

Γουίλλιαμς: "Λατρεύω που είμαι εδώ, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουίλλιαμς: "Λατρεύω που είμαι εδώ, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο cnn.gr για την προσαρμογή του στους πράσινους, το πόσο του αρέσει στην Ελλάδα, αλλά όσον αφορά στο αν θα παραμείνει ή όχι δεν ξεκαθάρισε το τοπίο...

Η απόφαση του να έρθει στην Ευρώπη για πρώτη φορά και η επιλογή του Παναθηναϊκού, αποδείχθηκε σωστή και ο Αμερικανός σταρ δηλώνει ευτυχισμένος που είναι στην Ελλάδα.

Αποκαλύπτει τις διαφορές που συνάντησε περνώντας για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, τις συμβουλές που του έδωσε ο Μάικ Σιζέφσκι στο κολλέγιο, ποιος είναι ο "φύλακας-άγγελος" του και ποιοι τον βοήθησαν να προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του καριέρα με το "τριφύλλι".

Τέλος μιλά για το μέλλον της καριέρας του και δίνει μια ξεχωριστή υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού για αυτή την σεζόν.

Η συνέντευξη του Γουίλιαμς
Μιχάλης Τσώχος.
Έλιοτ καλώς ήρθες
Έλιοτ Γουίλιαμς. Ευχαριστώ πολύ

Μ.Τ. Πρώτα από όλα θα θελα να σε ρωτήσω, αν κάποιος θα θελε να μιλήσει για σένα με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή; Μαχητής;
Ε.Γ. Αν μιλάμε για τον αθλητή, τον μπασκετμπολίστα, πιθανότατα «μαχητής». Γενικά όμως είμαι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήρεμος. Μου αρέσει να χαλαρώνω. Αλλά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ, «μαχητής».

Μ.Τ. Σε όλη την καριέρα σου έπρεπε να παλέψεις. Στο κολλέγιο, με τραυματισμούς, με προσωπικές απώλειες, μέχρι να φτάσεις εδώ.
Ε.Γ. Ακριβώς. Στο Κολλέγιο η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Έτσι άφησα το Duke για να πάω στο Memphis. Μετά στο NBA. Στα δύο χρόνια την έχασα. Πήρα πολλά μαθήματα ζωής. Έμαθα. Ιδιαίτερα με τους τραυματισμούς. Τρεις φορές στο ΝΒΑ. Όπως είπατε όμως. Πάλεψα. Έγινα καλά. Δούλεψα στο γυμναστήριο και έγινα καλύτερος παίκτης.

Μ.Τ. Όμως ο Έλιοτ Γουίλιαμς δεν είναι απλά ένας «τυχερός άνθρωπος». Είναι κάποιος που ο κόουτς Σιζέφσκι του εμπιστεύτηκε την ομάδα του Duke. Δεν είναι λοιπόν μόνο τύχη.

Ε.Γ. Είχα μια πολύ καλή καριέρα στο σχολείο. Ο κόουτς Σιζέφσκι με επιστράτευσε. Μου έμαθε πολλά. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Ήταν καταπληκτικός προπονητής, όμως έπρεπε να πάρω την απόφαση εξαιτίας της οικογένειας μου...

Μ.Τ. Όχι εύκολη απόφαση. Δεν θα την έπαιρναν πολλοί ίσως.
Ε.Γ. Ήταν όνειρο μου από το σχολείο να πάω στο Duke. Όμως η μητέρα μου δεν ήξερε πόσος καιρός της μένει. Ήταν πολύ δύσκολο. Τελικά πήγα στο Μέμφις, είχα μια καλή χρονιά και πέρασα πολύ χρόνο με την μητέρα μου. Οπότε αποδείχθηκε σωστή απόφαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags