Facebook Pixel Ξέσπασμα Σούλη μετά το ΠΑΟΚ-Κόροιβος!
| 2016-04-02 21:51:00

Ξέσπασμα Σούλη μετά το ΠΑΟΚ-Κόροιβος!

Ξέσπασμα Σούλη μετά το ΠΑΟΚ-Κόροιβος!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως θέλει να βλέπει τον γιο του, Χάρη, να τα πηγαίνει καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να νικήσει τον Κόροιβο, καθώς είχαν ειπωθεί πράγματα που στιγμάτισαν την ομάδα...

Αναλυτικά

«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει πολύ δυνατή περιφέρεια που έπρεπε να σταματήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη μας στο καλάθι. Είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε. Δεν είχε μπει ο Ντέιβις στο πρώτο ημίχρονο και όταν βρήκε ρυθμό μας δημιούργησε προβλήματα. Οι παίκτες όμως βρήκαν τους τρόπους να επιτεθούν καθώς το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αμυντικό. Βρήκαμε λύσεις και φτάσαμε αρκετά εύκολα στη νίκη».

Για την «κόντρα» με τον γιο του, Χάρη, και την ιδιαιτερότητα του αγώνα, καθώς και για τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα, είπε: «Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πηγαίνει καλά. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου. Πολλά πράγματα λέγονται που δεν γίνονται και στιγματίζουν οικογένειες που δεν γίνονται. Ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ έγραφε την προηγούμενη εβδομάδα τι θα κάνει η ομάδα. Σπιλώθηκε ο ΠΑΟΚ, η αντίπαλος ομάδα και η οικογένεια και κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί. Όσο μικρός και αν είναι αυτός που γράφει. Υπάρχουν θεσμοί που είναι εναντίον των ομάδων, του ίδιου του μπάσκετ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags