Facebook Pixel Θα κάνει το ίδιο με Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός;
| 2016-04-14 17:30:00

Θα κάνει το ίδιο με Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός;

Θα κάνει το ίδιο με Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός;

Η κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που δημιουργεί μία εύλογη μπασκετική απορία.

Ο τεράστιος Κόμπι έδωσε την τελευταία του παράσταση με τους Λέικερς, πετυχαίνοντας 60 πόντους. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την αποχώρηση αυτού του τιτάνα του ΝΒΑ, προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο παγκόσμιο μπάσκετ με ένα μήνυμα στο facebook.

«Ο μεγάλος Κόμπε Μπράιαντ έριξε αυλαία σε μια σπουδαία καριέρα. Και για το τέλος είχε κρατήσει μια απο τις καλύτερες παραστάσεις του. Σ' ευχαριστούμε γιατί έκανες το μπάσκετ καλύτερο», ανέφερε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο Κόμπι είναι ο καλύτερος της γενιάς του. Ωστόσο, εδώ προκύπτει μια εύλογη απορία: «Θα κάνουν το ίδιο οι «ερυθρόλευκοι» και με τον σπουδαίο Δημήτρη Διαμαντίδη που αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς Μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών με φοβερές διεθνείς διακρίσεις στην καριέρα του. 

Σωστή η κίνηση του Ολυμπιακού να τιμήσει έναν μεγάλο παίκτη, όπως ο Κόμπε Μπράιαντ. Αν όμως αναγνώριζε την προσφορά ενός αντίπαλου αθλητή τότε θα έκανε μία τεράστια κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα. Θα κάνει την... υπέρβαση η ομάδα του Πειραιά μετά τους τελικούς των πλέι οφ;

Για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags