Facebook Pixel «Αιώνιοι» για Πέκοβιτς υπό προϋποθέσεις
| 2011-06-11 23:02:00

«Αιώνιοι» για Πέκοβιτς υπό προϋποθέσεις

«Αιώνιοι» για Πέκοβιτς υπό προϋποθέσεις

Ο Νίκολα Πέκοβιτς θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να δούμε κόντρα «αιωνίων».

Η εφημερίδα "Εξέδρα" έγραψε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι ο μάνατζερ του Μαυροβούνιου σέντερ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τους ερυθρόλευκους. Ο Ραζνιάτοβιτς πήγε πέρυσι τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό και από τότε η πόρτα της ομάδας του Πειραιά είναι ορθάνοιχτη.

Αν καταφέρει να πάει και τον Πέκοβιτς, τότε στον Παναθηναϊκό θα είναι  περσόνα νον γκράτα, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης θα επιθυμούσε να φορέσει τα πράσινα, αν και εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υπάρχουν φυσικά αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες. Γιατί και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα ρίξουν τον πήχη και δεν πρόκειται να δώσουν πολλά λεφτά σε οποιονδήποτε παίκτη. Για παράδειγμα μοιάζει απίθανο να δοθούν περισσότερα από 1,5 εκ ευρώ για τον Πέκοβιτς, που λογικά θα βρει καλύτερα λεφτά στο εξωτερικό. Ομως είναι σημαντικό το ότι θέλει να παίξει στην Ελλάδα.

Το άλλο θέμα είναι ότι έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Μόνο αν γίνει λοκ άουτ μπορεί να έρθει, αλλά κι εκεί πρέπει να συμφωνήσει με τη Μινεσότα να μείνει τουλάχιστον για ένα χρόνο στην Ευρώπη. Ακόμα κι αν σπάσει δηλαδή η απεργία, να μην είναι αναγκασμένος να επιστρέψει άμεσα στο ΝΒΑ, αλλά στο τέλος της σεζόν. Αυτό μπορεί να το πετύχει, αλλά χρειάζονται εγγυήσεις και ειδική συμφωνία.

Πάντως ο Ολυμπιακός φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο τον Πέκοβιτς, ειδικά τώρα που δεν μπορεί να πάρει τον Κρσιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags