Facebook Pixel Πλήρωσαν πολλά, μυαλό έβαλαν;
| 2011-06-11 23:50:00

Πλήρωσαν πολλά, μυαλό έβαλαν;

Πλήρωσαν πολλά, μυαλό έβαλαν;

Τα λεφτά που πλήρωσε φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε τιμωρίες εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων της, φτάνουν περίπου το 1.3 του μπάτζετ. Άραγε έβαλαν μυαλό ενόψει της νέας περιόδου;
 

Τακτικό... πελάτη του αθλητικού δικαστή αποτέλεσε τη σεζόν που πέρασε ο ΠΑΟΚ. Εξαιτίας κάποιων αψυχολόγητων ενεργειών από μειοψηφία φίλων του "Δικεφάλου", οι "ασπρόμαυροι" πλήρωσαν ακριβά το τίμημα, με πιο πρόσφατες τις τιμωρίες στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Άρη. Τιμωρίες, οι οποίες λόγω του γεγονότος πως ο ΠΑΟΚ ήταν υπότροπος, ήταν αυξημένες.

Για να μιλήσουμε, όμως, με αριθμούς, θα αναφέρουμε πως ο "Δικέφαλος" μόνο για τα πρόστιμα τη σεζόν που έφυγε πλήρωσε 64.250 ευρώ. Αυτά ήταν... αποτέλεσμα όσων σημειώθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (Κύπελλο), τον Άρη (κανονική διάρκεια και πλέι οφ), το Μαρούσι (πρωτάθλημα) και τον Κολοσσό Ρόδου (πρωτάθλημα).

Βέβαια, το ποσό αυτό ήταν το... στάνταρ που έχασε ο "Δικέφαλος" από τις ενέργειες ορισμένων οπαδών του, αφού υπήρχαν και τα έσοδα που απώλεσε ο ΠΑΟΚ λόγω του γεγονότος ότι τέσσερις αγώνες του διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία για τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Από αυτούς, μάλιστα, υπολογίζεται πως ο "Δικέφαλος" θα καρπωνόταν τουλάχιστον 150.000-200.000 ευρώ, αφού εκτός όλων των άλλων υπήρχαν και τα ντέρμπι με τον Άρη αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Με λίγα λόγια τη σεζόν που πέρασε, αν θεωρήσουμε πως το αγωνιστικό μπάτζετ κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ, οι "ασπρόμαυροι" ούτε λίγο ούτε πολύ πλήρωσαν το 1/3 του προϋπολογισμού τους μόνο σε τιμωρίες! Γεγονός μάλλον απογοητευτικό για μια ομάδα που χρειάζεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, που μπορεί να έχει ως έσοδο.

Πηγή: Olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags