Facebook Pixel Ξανασμίγουν Άντερσεν – Ίβκοβιτς;
| 2011-06-12 12:32:00

Ξανασμίγουν Άντερσεν – Ίβκοβιτς;

Ξανασμίγουν Άντερσεν – Ίβκοβιτς;

Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ των Χόρνετς, Ντέιβιντ Άντερσεν, όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από το NBA, επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ και ο Ολυμπιακός τον θέλει για να ισχυροποιήσει την φροντ λάιν της ομάδας.
 

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ο "Πρωταθλητής", επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Αυστραλού σέντερ/πάουερ φόργουορντ, Ντέιβιντ Άντερσεν.

Ο 31χρονος μπασκετμπολίστας είχε απασχολήσει έντονα την περσινή μεταγραφική περίοδο του «ερυθρόλευκους», ωστόσο η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε, αφού αποφάσισε να παραμείνει στο NBA.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Αυστραλός το περασμένο καλοκαίρι πήγε ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς από τους Χιούστον Ρόκετς, ενώ τον Νοέμβριο έγινε εκ νέου ανταλλαγή στους Χόρνετς της Νέας Ορλεάνης.

Τα δεδομένα αυτήν την στιγμή λένε ότι το συμβόλαιό του με τους Ρόκετς έχει λήξει και η οψιόν ανανέωσης για τον τρίτο χρόνο δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί, αφού ο Αυστραλός αμοίβεται με 2,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, ανοίγει η πόρτα της επιστροφής του Άντερσεν στα ευρωπαϊκά παρκέ και ο Ολυμπιακός θα είναι από τις πρώτες ομάδες που θα τον προσεγγίσουν. Πρόκειται για μία περίπτωση που αξίζει τα λεφτά της, αφού η αγωνιστική αξία του 30χρονου είναι δεδομένη και μία ενδεχόμενη μετακόμισή του στο Λιμάνι του Πειραιά ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή των ψηλών του Oλυμπιακού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντερσεν έχει συνυπάρξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν, σίγουρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης για τους «Πειραιώτες».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags