Facebook Pixel Η συγκλονιστική ΦΩΤΟ του Όντομ από το νοσοκομείο!
| 2016-05-09 20:07:00

Η συγκλονιστική ΦΩΤΟ του Όντομ από το νοσοκομείο!

Η συγκλονιστική ΦΩΤΟ του Όντομ από το νοσοκομείο!

Το τηλεοπτικό σόου «Keeping up with the Kardashians» προέβαλλε φωτογραφία του πρώην μπασκετμπολίστα από το νοσοκομείο καθώς και δηλώσεις του ίδιου για την παραμονή του εκεί.

Ο Κάνιε Γουέστ ήταν αυτός που έσωσε τον Λαμάρ Όντομ τις μέρες που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος, καθώς ο γνωστός ράπερ συνήθιζε να τον επισκέπτεται και να τραγουδά δίπλα του στο νοσοκομείο.

«Έτσι λέει πάντα, ο Κάνιε με έσωσε», δήλωσε η πρώην σύγυζος του Όντομ, Κλόε Καρντάσιαν, ενώ η αδερφή της, Κιμ, τόνισε τα εξής: «Υπήρχε ένα διάστημα που ο Λαμάρ δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά άκουγε και καταλάβαινε ό,τι του λέγαμε. Ο Κάνιε πραγματικά πίστευε πως μπορούμε να τον κάνουμε καλά με τη μουσική, πως μπορούμε να τον κάνουμε να μιλήσει. Πήγαινε στο νοσοκομείο και του τραγουδούσε και ράπαρε και πιστεύω πως ο Λαμάρ άρχισε να ανασυγκροτείται και να μιλά όταν άρχισε να ακούει πολλή μουσική».

Ο ίδιος ο Λαμάρ Όντομ εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο νοσοκομείο ονειρευόταν και έβλεπε ανθρώπους που δεν βρίσκονται εν ζωή. «Έβλεπα πραγματικά όνειρα, πολύ βαθιά, ανθρώπων που έχουν πεθάνει», δήλωσε.


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags