Facebook Pixel Αυτά έκαναν οι Αρειανοί στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-09 22:45:00

Αυτά έκαναν οι Αρειανοί στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά έκαναν οι Αρειανοί στον Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο υβριστικό σύνθημα που έφερε διακοπή, το δεύτερο περιπαιχτικό τραγούδι, η καζούρα στο τέλος. Διαβάστε τι έγινε κατά του αρχηγού των Πράσινων και δείτε βίντεο!

Ο κόσμος του Άρη, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, δε στάθηκε στο ύψος του και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1, υπέπεσε σε διαδοχικά "φάουλ", τα οποία καταδικάστηκαν από το σύνολο του αθλητικού κόσμου.

Μάλιστα, από πολύ νωρίς οι οπαδοί των Κίτρινων φάνηκε πως ήταν σε …κακή ημέρα, καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η εξέδρα τραγούδησε υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη και προκάλεσε την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Η …βεντέτα, όμως, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, καθώς κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακούστηκε το σύνθημα "κλάψε, κλάψε, Διαμαντίδη, να γυρίσει το παιχνίδι", ενώ υπήρχαν συνεχώς αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω και στο σχετικό βίντεο, οι οπαδοί του Άρη δεν ξέχασαν τον Διαμαντίδη ούτε μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους, με την οποία μείωσαν τη σειρά σε 2-1, καθώς στη λήξη της αναμέτρησης ασχολήθηκαν και πάλι μαζί του, με γιούχα και ειρωνείες!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Τριφυλλιού, παρότι είχε κριθεί το αποτέλεσμα, σούταρε και ευστόχησε σε τρίποντο 20’’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό 77-68. Η εξέδρα πρώτα τον γιούχαρε μόλις πήρε την μπάλα στα χέρια του και στη συνέχεια τον χειροκρότησε, με ξεκάθαρη ειρωνική διάθεση. 

Η συνολική συμπεριφορά της εξέδρας του Άρη απόψε κόντρα σε αυτόν τον τεράστιο αθλητή, που έχει ανακοινώσει πως το καλοκαίρι αποσύρεται από τα γήπεδα, δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Δεν γίνεται να έχει αποθεωθεί ο Διαμαντίδης σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και σήμερα, στο Αλεξάνδρειο, σε μία από τις πιο μπασκετικές έδρες, να ακούει εμετικά συνθήματα για τη μητέρα του, να αποδοκιμάζεται και να χλευάζεται…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξαλλος ο Πεδουλάκης λόγω Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags