Facebook Pixel Να τι θα κάνει ο Αγγελόπουλος με Ζντοβτς!
| 2016-05-12 12:10:00

Να τι θα κάνει ο Αγγελόπουλος με Ζντοβτς!

Να τι θα κάνει ο Αγγελόπουλος με Ζντοβτς!

Ποια θα είναι η απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου για το μέλλον του Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της ΑΕΚ;

Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ένας γνωστός και καταξιωμένος προπονητής, που ήρθε στην ΑΕΚ μεσούσης της περιόδου για να την βάλει στον ίσιο δρόμο, ωστόσο η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα ματς με τον Ολυμπιακό ήταν απογοητευτική.

Η "Ένωση" δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και παραδόθηκε στις ορέξεις των Ερυθρόλευλων και σε ένα 3-0 που ήρθε πολύ άνετα, ύστερα και από τα πολλά λάθη των Κιτρινόμαυρων, αλλά και του Σλοβένου τεχνικού.

Ο Ζντοβτς δέχτηκε έντονη κριτική για διάφορα πράγματα, όπως το περιστατικό με τον Γκριν, εντούτοις ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να τον κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας, αλλά πιστεύει στον Ζντοβτς και αναμένεται να του δώσει την δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα με τα δικά του υλικά και "θέλω".

Ο κ. Αγγελόπουλος θεωρεί ότι ο Σλοβένος δεν δούλεψε με δικές του επιλογές στην ΑΕΚ και εφόσον γίνει αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή έρθουν παίκτες που θα ζητήσει ο ίδιος, τότε μπορεί να "χτίσει" κάτι πολύ καλό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags