Facebook Pixel Οι τελικοί του μπάσκετ "πληρώνουν" τα "σπασμένα" του ποδοσφαίρου!
| 2016-05-20 18:05:00

Οι τελικοί του μπάσκετ "πληρώνουν" τα "σπασμένα" του ποδοσφαίρου!

Οι τελικοί του μπάσκετ "πληρώνουν" τα "σπασμένα" του ποδοσφαίρου!

Νέο μπάχαλο αναμένεται να δημιουργηθεί αυτή τη φορά και στο μπάσκετ εξαιτίας των περίφημων πλέι οφ της Superleague. Πού ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα.

Μετά από τις αναβολές επί αναβολών στα ελληνικά πλέι οφ, λόγω του τελικού του Κυπέλλου, είναι πλέον πολύ πιθανό να δούμε και τους τελικούς της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να επηρεάζονται και να υπάρχει θέμα όσον αφορά στην διεξαγωγή τους.

Πώς έχει η κατάσταση; Την επόμενη Κυριακή, 29 Μαϊου, είναι προγραμματισμένη η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να αλλάζει ώρα και να πηγαίνει από 20:30 στις 20:00. Όμως, η διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα μόνο... ανώδυνη δεν θα είναι, καθώς επηρεάζει άμεσα τον 4ο τελικό της Basket League (εφόσον χρειαστεί), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι έκαναν το 1-0 χθες μέσα στο ΣΕΦ και αν η σειρά δεν τελειώσει στις τρεις νίκες και πάει σε 4ο παιχνίδι, τότε θα υπάρξει μεγάλο θέμα. Κι αυτό γιατί, ο 4ος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19:30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ ο αγώνας των δύο Δικεφάλων,λ μισή ώρα αργότερα στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος φόβος επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς θα συνυπάρξουν την ίδια ώρα οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ενώ πρόκειται και για δύο ματς - ντέρμπι, μεγάλης επικινδυνότητας.

Έτσι, θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για να μην πέσει το ένα ματς πάνω στο άλλο και να αποφευχθεί η συνάντηση πολλών οπαδών απο διαφορετικές ομάδες στον ίδιο χώρο, ωστόσο και εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

Και το λέμε αυτό, γιατί τα πλέι οφ δεν επιδέχονται, πλέον, καμίας αλλαγής, αφού οι ημερομηνίες δεν... βγαίνουν, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή ημέρας και στο μπάσκετ, μετά το ποδόσφαιρο...

Τι άλλο θα δούμε πια... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags