Facebook Pixel Στα χέρια του "βασιλιά" το μέλλον του Παναθηναϊκού!
| 2011-06-14 15:41:00

Στα χέρια του "βασιλιά" το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Στα χέρια του "βασιλιά" το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Αν υπήρχε πρωταθλητής στα deal με αγοραπωλησίες κολοσσών του αθλητισμού, αυτός θα ήταν σίγουρα η Galatioto Sports Partners.

Η εταιρεία του 60χρονου -γεννημένου στη Σικελία- Αμερικανού, που αποκαλείται «βασιλιάς», έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο σημαντικές συμφωνίες στα σπορ τα τελευταία χρόνια και πλέον διαχειρίζεται την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

New York Yankees, New York Giants, Chicago Cubs, New York Mets, Washington Redskins, Charlotte Bobcats, New Jersey Devils, San Francisco Giants, Phoenix Suns, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πέρασαν από τα «χέρια» του Σαλβατόρε Γκαλατιότο. Παράλληλα, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε διάφορες ομάδες στην… εδώ πλευρά του Ατλαντικού και μεταξύ των πελατών του είναι και η Ίντερ, η οποία ζήτησε τη βοήθειά του για ανέγερση νέου γηπέδου.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν εμπλακεί σε 70 τεράστια deal με τζίρο που προκαλεί ίλιγγο. Περισσότερα από 10 δις δολάρια είναι το συνολικό ποσό για αυτές τις συμφωνίες, με την εταιρεία του συνήθως να αμείβεται με 30%.

Η πρώτη ενασχόληση του μεγαλωμένου στο Μπρούκλιν Σαλβατόρε έγινε όταν εργαζόταν ακόμη για λογαριασμό της Societe Generale στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και έδωσε τα διαπιστευτήριά του το 1999 όταν μεσολάβησε στην πώληση των Washington Redskins έναντι 800 εκατ. δολαρίων, ποσό ρεκόρ για ομάδα του NFL εκείνη την εποχή.

Λίγα χρόνια μετά, μεταπήδησε στη Lehman Brothers, από την οποία αποχώρησε μετά από μια πενταετία για να στήσει το δικό του… μαγαζί, το πλέον επιτυχημένο του είδους στην ιστορία του αθλητισμού.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags