Facebook Pixel Ο τζέντλεμαν Δημήτρης και το καφριλίκι! (ΦΩΤΟ)
| 2016-05-31 11:30:00

Ο τζέντλεμαν Δημήτρης και το καφριλίκι! (ΦΩΤΟ)

Ο τζέντλεμαν Δημήτρης και το καφριλίκι! (ΦΩΤΟ)

"Εάν υπάρχει έστω ένας αναγνώστης που δε μετάνιωσε για το 1 ευρώ που έδωσε γι΄ αυτό το πρωτοσέλιδο πρέπει να τον δει ψυχίατρος!". Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης...

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Περίμενα μετά τον χθεσινό τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μπει σαν ταύρος εν υαλοπωλείω, να τα κάνει όλα λίμπα, να εκτοξεύει κατάρες κατά των διαιτητών υποσχόμενος ότι την επόμενη μπασκετική χρονιά θα πάρει την εκδίκησή του κόβοντας όλους τους διαιτητές που σφύριξαν φέτος!

Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβησαν, όμως. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βρέθηκε μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και έδωσε συγχαρητήρια στους Eρυθρόλευκους. "Παιδιά συγχαρητήρια, ήσασταν καλύτεροι και κερδίσατε"(!!!), τους είπε και τον κοίταζαν όλοι με ανοιχτό το στόμα. "Καλό καλοκαίρι", ήταν τα λόγια του Δ. Γιαννακόπουλου!

Ένας άλλος Δημήτρης. Ένα διαφορετικό παιδί που παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, η οποία εδώ που τα λέμε ήταν εντελώς οριακή και κρίθηκε από ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Γιατί τι γράφω αυτά; Τα γράφω γιατί το οπαδικό καφριλίκι ορισμένων δεν έχει προηγούμενο.

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια παραδοχή του Δ. Γιαννακόπουλου κυκλοφόρησε η Πράσινη, που σε αντίθεση με αυτά που είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, γράφει ότι το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού είναι "κάλπικο"! Έχει μάλιστα στην πρώτη της σελίδα μια σειρά από φωτογραφίες διαιτητών που όπως γράφει το ρεπορτάζ έστησαν το πρωτάθλημα για να το πάρει ο Ολυμπιακός!!!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Εάν υπάρχει έστω ένας αναγνώστης που δεν μετάνιωσε για το 1 ευρώ που έδωσε γι΄ αυτό το πρωτοσέλιδο θα πρέπει να τον δει ...ψυχίατρος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags