Facebook Pixel Αποκάλυψη: Κι αυτός σταματάει από Εθνική!
| 2016-06-13 11:40:00

Αποκάλυψη: Κι αυτός σταματάει από Εθνική!

Αποκάλυψη: Κι αυτός σταματάει από Εθνική!

Μετά το Νίκο Ζήση ακόμα ένας σημαντικός παίκτης σταματάει από την Εθνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος μιλώντας στο contra.gr, αποκάλυψε ότι σταματάει οριστικά από την "γαλανόλευκη".

"Είναι το τέλος από την Εθνική. Το μοναδικό που μου έλειπε, που ήταν και όνειρό μου, ήταν να παίξω σε μία Ολυμπιάδα. Γι' αυτό ακριβώς ήθελα να παίξω και πέρυσι στην ομάδα, για να πάρουμε την πρόκριση για το Ρίο. Το ότι δεν προκριθήκαμε αυτομάτως με ώθησε στην απόφαση να σταματήσω. Επαναλαμβάνω ότι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατό ήθελα να αγωνιστώ σε μία Ολυμπιάδα αλλά καμια φορά η μοίρα τα φέρνει έτσι να μην μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Είμαι όμως χαρούμενος και πολύ υπερήφανος που για επτά συνεχόμενα καλοκαίρια συμμετείχα στην Εθνική ομάδα. Τα έδωσα όλα και ήταν ύψιστη τιμή. Θα μου λείψει η ομάδα, την έχω αγαπήσει, έχω δώσει και την ψυχή μου. Νιώθω ευλογημένος και τυχερός. Εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας και η νέα φουρνιά παικτών να βρει την κατάλληλη χημεία για να μπούμε πάλι στις μάχες των μεταλλίων.

Εγώ γνωρίζω τι αθλητής είμαι, γνωρίζω ότι είμαι το supporting cast. Θα έρχομαι από τον πάγκο για να δίνω βοήθειες σε πράγματα που άλλοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν. Για μένα ήταν χαρά μου βρισκόμουν στην ομάδα, είτε σαν πρώτος είτε σαν δωδέκατος παίκτης. Για κανένα παίκτη δεν είναι ωραίο να βρίσκεται στον πάγκο και να μην παίζει.

Το περσινό καλοκαίρι πήγε λίγο διαφορετικά για το ρόλο μου σε σχέση μ' αυτό δύο χρόνια πριν αλλά δεν κρατώ σε κανέναν κακία. Εκανα τα πάντα και έδωσα τα πάντα παντού. Ακόμα και στο ξενοδοχείο και στον πάγκο. Τις μεγάλες ομάδες αυτό τις ξεχωρίζει, παίρνουν από όλους θετική ενέργεια", είπε μεταξύ άλλων ο 33χρονος φόργουορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags