Facebook Pixel 'Εξαλλος ο Τζόρτζεβιτς!
| 2016-06-15 16:04:00

'Εξαλλος ο Τζόρτζεβιτς!

'Εξαλλος ο Τζόρτζεβιτς!

Σοκ στην εθνική ομάδα της Σερβίας! Διαβάστε γιατί ο "Σάλε" τα... έχει πάρει!

Λίγες μέρες πρίν την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου, η εθνική ομάδα της Σερβίας δέχθηκε δύο ισχυρά χτυπήματα. Συγκεκριμένα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αποφάσισαν να μην κατέβουν στους αγώνες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, κάτι το οποίο ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποσύρθηκε καθώς θέλει να αγωνιστεί στο Summer League του ΝΒΑ, παρ’ ότι είχε υποσχεθεί ότι θα αγωνιστεί κανονικά. Όσον αφορά τον άσσο των Σπερς, το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του, τον αναγκάζει να μην κατέβει στους αγώνες, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρει νέα ομάδα μέχρι τις 6 Ιουλίου.

“Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα. Θέλει να παίξει στο Summer League. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα. Είκοσι μέρες πριν ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μου είπε ότι θα παίξει κανονικά. Δύο μέρες πριν μου είπε όχι. Μένω άφωνος. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι δύσκολο να αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού του, όμως ο στόχος μας είναι να τον έχουμε 100% στους Ολυμπιακούς αγώνες“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο “Σάλε” ξεκαθάρισε στους ανθρώπους των Σπερς ότι η πόρτα “κλείνει” για τον Μαριάνοβιτς οριστικά και ότι δεν θα τον δεχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ακόμα και αν έχει το ελεύθερο από τους ίδιους να αγωνιστεί. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη, αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Στίματς που ήδη έχει κληθεί να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags