Facebook Pixel Πού θα είναι κόουτς ο Γιώργος Μπαλογιάννης;
| 2016-06-19 10:44:00

Πού θα είναι κόουτς ο Γιώργος Μπαλογιάννης;

Πού θα είναι κόουτς ο Γιώργος Μπαλογιάννης;

Έχουμε χάσει τα ίχνη του αλλά αυτός φαίνεται πως βρήκε για τα καλά τον δρόμο. Και βρήκε τον δρόμο της προσφοράς, της αγάπης, της αποθέωσης του μπάσκετ. Γράαφει ο Γιώργος Κογκαλίδης

Γιατί μπορεί ο Γιώργος Μπαλογιάννης να έγινε γνωστός για τα κατορθώματά του ως μπασκετμπολίστας, τη μεγαλύτερη προσφορά στο άθλημα, όμως, θα την κάνει ως προπονητής.

Ο Μπαλογιάννης θα κοουτσάρει, παρέα με τον Μπάμπη Δρακουλίδη, την ομάδα "Μέγας Αλέξανδρος 1994". Μην ψάχνετε στις τοπικές κατηγορίες της Θεσσαλονίκης να τη βρείτε. Πρόκειται για ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ομάδα αθλητών με αναπηρία. Κι η παρουσία ανθρώπων, όπως ο Μπαλογιάννης, προσφέρει πολύπλευρα οφέλη.

Το μπάσκετ των αρτιμελών, όπως και το μπάσκετ με καρότσι, είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Γιατί το μπάσκετ είναι ένα και η διαφορά είναι πως τα… παπούτσια των αθλητών της ΟΣΕΚΚ είναι οι ρόδες του καροτσιού. Όσο μπασκετάνθρωποι μετακινούνται από τον έναν χώρο στον άλλον, τόσο θα διαφημίζεται το μπάσκετ με καρότσι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαλογιάννης θα προσφέρει υψηλού επιπέδου μπασκετικές εικόνες, που σίγουρα θα βελτιώσουν όχι μόνο την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, αλλά και το πρωτάθλημα συνολικότερα.

Η συμφωνία κλείστηκε με τον αντιπρόεδρο και παίκτη του συλλόγου, Άγγελο Διμπιτούζη, ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο στη συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags