Facebook Pixel Προτίμησε... Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ
Μπάσκετ
| 2016-07-18 09:41:00

Προτίμησε... Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ

Προτίμησε... Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ

Το "σίριαλ" της απόκτησης του Ισπανού φόργουορντ λήγει με άδοξο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης επέλεξε να πει το "ναι" στην Μπαρτσελόνα του Έλληνα τεχνικού...

Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" αποφάσισαν να πληρώσουν τη ρήτρα (περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ) που προβλέπεται για ισπανικό σύλλογο- λόγω της παρουσίας του στη Βαλένθια από το 2006 έως το 2012- και ο 28χρονος φόργουορντ οδεύει προς Βαρκελώνη.

Στη Βαλένθια αρχικά είχαν πει "όχι" στα 3 εκ.ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως έδωσαν τη συγκατάθεσή τους τελικά για τη μετακόμιση του παίκτη στην Μπαρτσελόνα, όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την κοινή τους παρουσία στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Εκ των υστέρων φαίνεται οτι παρά την αρχική προφορική συμφωνία που υπήρχε εδώ και μερικές ημέρες, η πλευρά του παίκτη έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει χρόνο.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι κατά κάποιο τρόπο "χρησιμοποιήθηκε" η ομάδα, ώστε να αναγκαστεί η Μπαρτσελόνα να αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει τα λεφτά που απαιτούνται για να κάνει δικό της τον Κλαβέρ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags