Facebook Pixel Τι εννοούσε ο Μπόγρης;
| 2016-07-18 10:45:00

Τι εννοούσε ο Μπόγρης;

Τι εννοούσε ο Μπόγρης;

Ο Έλληνας σέντερ σε δηλώσεις του μίλησε για τη μεταγραφή του στην Τενερίφη και σχολίασε το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόσκληση και γι’αυτό ανταποκρίθηκε και ο κόσμος», είπε αρχικά για την παρουσία του στο AegeanBall Festival και πρόσθεσε: «Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος πόσο αγαπάμε το μπάσκετ και πρέπει να το αγκαλιάσει».

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είχαν εξετάσει την περίπτωση του Μπόγρη, ωστόσο ο ίδιος θα είχε περιορισμένο χρόνο αν επέστρεφε στην χώρα μας και γι’αυτό φαίνεται πως προτίμησε να μείνει για τρίτη σεζόν στην ισπανική λίγκα: «Η Ισπανία μου προσφέρει ιδανικές συνθήκες. Θεωρώ ότι είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Σέβεται τον παίκτη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα και λίγκα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως εκεί έχουν μόνο δύο Αμερικανούς στις ομάδες και όχι τέσσερις όπως εδώ.

Ετσι πιστεύω πως μου δίνει τις συνθήκες για να παίξω αυτό που μπορώ και να μπορέσω στο μέλλον να επιστρέψω στην χώρα μου που μου λείπει, με τους δικούς μου όρους και όχι με αυτούς που θα θέσουν κάποιοι άλλοι», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags