Facebook Pixel Έφαγαν ψαράκι στο Μικρολίμανο, πριν «φαγωθούν»!
| 2011-01-12 11:09:00

Έφαγαν ψαράκι στο Μικρολίμανο, πριν «φαγωθούν»!

Έφαγαν ψαράκι στο Μικρολίμανο, πριν «φαγωθούν»!

Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, το… γλεντούν μαζί. Το γεύμα στον Πειραιά, η γιορτή στο σπίτι. Οι καλοί κουμπάροι δίνουν το παράδειγμα…

Την ώρα που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς το αποψινό ντέρμπι, Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς βρήκαν την ευκαιρία και έφαγαν μαζί πίσω από το ΣΕΦ!

Μετά από 12 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο «Ζοτς» βρέθηκε στα συγκεκριμένα μέρη, την περασμένη εβδομάδα. Το απέφευγε συνειδητά, παρότι πολλές φορές είχε εκφράσει το παράπονό του ότι θα ήθελε να επισκεφθεί και αυτές τις περιοχές.

Και το έκανε με τον κουμπάρο του, τον «Ντούντα», προκειμένου να απολαύσουν το ψαράκι τους και να συζητήσουν. Οι δύο άνδρες διατηρούν κάτι παραπάνω από καλή σχέση και το γεγονός ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και σε ένα ντέρμπι «αιωνίων», δεν μπορεί να την διαταράξει.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε ο Ίβκοβιτς βρέθηκε στο σπίτι του «Ζοτς», καλεσμένος για να γιορτάσουν μαζί τη γιορτή του Αγίου Στεφάνου. Μία σημαντική ημέρα για τον Ομπράντοβιτς και την οικογένειά του, αφού ο Άγιος Στέφανος είναι προστάτης της οικογένειας (κάθε σπίτι στη Σερβία έχει και ένα δικό του Άγιο-προστάτη).

Με άλλα λόγια οι δύο τους δεν πρόκειται να γίνουν… Μαρινάκης και Πατέρας επειδή θα βρεθούν αντιμέτωποι στο παρκέ. Η φιλία που τους ενώνει είναι δυνατή και παρά το γεγονός ότι για 40 λεπτά και οι δύο θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, δεν αποκλείεται μία από τις επόμενες ημέρες να αναλύσουν μαζί το παιχνίδι στο σπίτι του ενός ή του άλλου…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags