Facebook Pixel Έξαλλοι με Μπαρτζώκα σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-07-23 22:45:00

Έξαλλοι με Μπαρτζώκα σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Έξαλλοι με Μπαρτζώκα σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει για τον τεχνικό της «Μπάρτσα»! Τι τους έκανε και πώς τους ξενέρωσε; Γιατί τους χάλασε τα σχέδια και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν; 

Τα πάνω κάτω ήρθαν στον Άρη μετά την ξαφνική απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να κρατήσει στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την έκπληξη, ζήτησε από τον Βούλγαρο άσο να παραμείνει στην ομάδα και ο παίκτης πλέον το σκέφτεται πολύ σοβαρά, καθώς πήρε την υπόσχεση ότι θα πάρει κάποιες ευκαιρίες τη νέα σεζόν.

Αυτή, όμως, η εξέλιξη ανέτρεψε τον σχεδιασμό του Άρη που πίστευε μέχρι τώρα ότι μπορεί να κάνει το... θαύμα και να πάρει πίσω τον παίκτη.

Οι Κίτρινοι είχαν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό για να πείσουν Βούλγαρο να επιστρέψει στην Ελλάδα, θεωρούσαν ότι σε μεγάλο βαθμό τα είχαν καταφέρει, ωστόσο τους χάλασε τα... όνειρα ο κόουτς της Μπάρτσα.

Πλέον, στον Άρη θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα και να... ξεχάσουν το περυσινό μεγάλο τους αστέρι, εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Βλάντο Γιάνκοβιτς, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Οι Κίτρινοι ήθελαν ότι όσο τίποτα πίσω από τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, καθώς θεωρούσαν ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα "έφτιαχνε" και τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο πλέον αλλάζουν στόχο και... φουλάρουν για τον πρώην άσο του Τριφυλλιού που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags