Facebook Pixel «Κερδίσαμε την παραμονή μας στο γήπεδο»
| 2011-06-20 13:10:00

«Κερδίσαμε την παραμονή μας στο γήπεδο»

«Κερδίσαμε την παραμονή μας στο γήπεδο»

Για δικαίωση μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Ανδρέας Παπαντωνίου, αναφορικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

«Σε αγωνία ήμασταν, δεν ξέραμε ούτε εμείς την απόφαση», είπε αρχικά στον «Sentra 103.3» και πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε πλέον δικαιωμένοι. Την παραμονή μας εμείς την κερδίσαμε στο γήπεδο».

Για τη δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ τόνισε: «Δεν ξέρω νομικά ούτε μπορώ να μπω στις σκέψεις αυτών των ανθρώπων στο ΑΣΕΑΔ, αλλά, όπως είχα πει εξ αρχής, δεν είναι δυνατό ο αθλητικός δικαστής να φθάνει στην απόφαση αυτή με χαρτιά και δημοσιεύματα του παρελθόντος. Εγώ ήρθα στον Ηλυσιακό στην αρχή της σεζόν και δεν υπήρχε πουθενά κανένας Δελημπαλταδάκης. Καταφέραμε να σωθούμε έχοντας το μικρότερο μπάτζετ όλης της κατηγορίας, με νεαρά παιδιά, θα ήταν πραγματικά αμαρτία αυτή η νεανική ομάδα, που έχει μέλλον, να μη δικαιωθεί».

Σήμερα το απόγευμα θα επικυρωθεί η βαθμολογία από τον ΕΣΑΚΕ, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης: «Περιμένουμε, τώρα, την επικύρωση της βαθμολογίας. Βέβαια, έτσι όπως έχει καταντήσει η χώρα μας, όλα τα περιμένουμε. Εδώ βρεθήκαμε να χρεοκοπούμε!».

Στη συνέχεια εμφανίσθηκε μετανιωμένος για τις δηλώσεις του κατά του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης: «Στην αρχή είχα μιλήσει πολύ πικρά για τον αθλητικό δικαστή. Πλέον, δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Εμείς μεγαλώσαμε με την ΑΕΚ, ήμασταν πιτσιρικάδες τότε που πήρε το Ευρωπαϊκό στο Καλλιμάρμαρο, οι άνθρωποί της έκαναν τη δουλειά τους, κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας: «Θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά τον προγραμματισμό μας. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει 400 παιδιά στις ακαδημίες της. Το βάρος πρέπει πλέον να στραφεί στα τμήματα υποδομής, εκεί είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση τα τελευταία χρόνια».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags