Facebook Pixel Οργή Οικονομίδη για την αστυνομία
| 2011-06-20 19:14:00

Οργή Οικονομίδη για την αστυνομία

Οργή Οικονομίδη για την αστυνομία

Οργισμένος με την απάθεια με την οποία αντιμετώπισε η αστυνομία του «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Βασίλης Οικονομίδης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου δήλωσε αρχικά:

"Συγχαρητήρια στην αστυνομία για τη στάση της. Ως ΕΣΑΚΕ θα κάνουμε καταγγελία στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Μεγάλη μάζα οπαδών μπήκε στην αίθουσα υπό το βλέμμα της αστυνομίας και τρομοκράτησε τα μέλη του ΔΣ. Αυτό έχει πολλά χρόνια γίνει" και συνέχισε:

"Τα νεαρά παιδιά που ήρθαν εδώ πονάνε την ομάδα. Η ευθύνη βαραίνει εκείνους που τους φυτιλιάζουν. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο ΕΣΚΑΕ με την υπόθεση. Κρατήσαμε ουδέτερη στάση. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι κατευθύνθηκαν στον ΕΣΑΚΕ".

Για τον Μπάμπη Καραμανλή είπε: "Είναι ιδιαίτερα λαλίστατος. Δεν άκουσα όμως ποτέ να πει που έφταιξε ο ίδιος. Δεν έχει κάνει ποτέ αυτοκριτική και ψάχνει για θύματα. Ας αναλάβει πρώτα τις δικές του ευθύνες".

Οσο για την επικύρωση της βαθμολογίας, σχολίασε: "Η βαθμολογία επικυρώθηκε. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Μακάρι να κερδίσει η ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags