Facebook Pixel H ΑΕΚ, η Ν.Δ. κι ο... Μπαλτάκος!
| 2011-06-20 22:03:00

H ΑΕΚ, η Ν.Δ. κι ο... Μπαλτάκος!

H ΑΕΚ, η Ν.Δ. κι ο... Μπαλτάκος!

Διαβάστε για την πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας για άμεση επάνοδο της ΑΕΚ στην Α1 Κατηγορία. Ποια η άποψη του βουλευτή Θεσσαλονίκης και τομεάρχη αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, κι ο διάλογος Μπαλτάκου-Καραμανλή.

Η υφέρπουσα φημολογία σύμφωνα με την οποία ο νομικός σύμβουλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τάκης Μπαλτάκος, βρισκόταν πίσω από την υπερασπιστική γραμμή του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ και χρησιμοποιεί τις πολιτικές του γνωριμίες για να επηρεάσει την απόφαση, μας «ανάγκασε» να του τηλεφωνήσουμε και να ζητήσουμε την άποψή του.

Ο πρώην δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός -ο οποίος παρεμπιπτόντως έδωσε πρόσφατα το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο δείπνο των πρωταθλητών Ελλάδος κι Ευρώπης (μετά από από σχετική πρόσκληση του Θανάση Γιαννακόπουλου), παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο που δέχεται από την εφημερίδα που εκδίδει ο γιος του προέδρου της ομάδας, Παύλου Γιαννακόπουλου, δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα κι ήταν κατηγορηματικός, ενώ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να επιθυμεί την επαναδραστηριοποίησή του στα διοικητικά δρώμενα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags