Facebook Pixel Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Φασούλα!
| 2016-08-27 21:47:00

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Φασούλα!

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Φασούλα!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Παναγιώτη Φασούλα για την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA.

Ο Παναγιώτης Φασούλας έγινε αποδέκτης μιας σπουδαίας τιμής καθώς αποτελεί πλέον μέλος του Hall of Fame της FIBA.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ολυμπιακός δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσει τον σπουδαίο σέντερ σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τον ίδιο και έτσι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον παλαίμαχο παίκτη για το επίτευγμά του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι από σήμερα μέλος του Hall of Fame της FIBA λαμβάνοντας μια τεράστια τιμή για την σπουδαία καριέρα του.
Αυτή του η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή και για τον Ολυμπιακό, του οποίου τίμησε τη φανέλα από το 1993 έως και το 1999.

Η “αράχνη” κατέκτησε ως παίκτης του Θρύλου συνολικά εφτά τίτλους. Τέσσερα πρωταθλήματα (1994, 1995, 1996, 1997) , δύο κύπελλα Ελλάδος (1994, 1997) και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (1997), ενώ συμμετείχε σε τέσσερα Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Παναγιώτη Φασούλα για την είσοδο του στο Hall of Fame της FIBA που αποτελεί τη σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του, αναλογιζόμενοι ότι είναι μόλις ο δεύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής μετά τον μεγάλο Νίκο Γκάλη που λαμβάνει αυτή τη διάκριση
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags