Facebook Pixel Νέα αγωγή κατά του Αρη
| 2016-08-28 15:56:00

Νέα αγωγή κατά του Αρη

Νέα αγωγή κατά του Αρη

"Φουντώνει" η δικαστική μάχη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον Γιάννη Δαμιανίδη

Η δικαστική διαμάχη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον Γιάννη Δαμιανίδη «φουντώνει» ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με την "Arena Press", o πρώην έμμισθος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ κατέθεσε νέα αγωγή, στρεφόμενος τόσο κατά της ΚΑΕ, όσο και κατά των Νίκου Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη.

Συγκεκριμένα, η αγωγή του πρώην στρέφεται κατά της εταιρείας, κατά του ιδιοκτήτη της και κατά του προέδρου της ΚΑΕ, τους οποίους κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των καταθέσεων των μαρτύρων στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, αξιώνει συνολικά το ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ από την ΚΑΕ, τον Νίκο Λάσκαρη και τον Λευτέρη Αρβανίτη. Από την πλευρά της, η ιδιοκτησία αλλά και η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει ακόμη αποφασίσει ακόμη για τις δικές της νομικές κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει μια ευρεία σύσκεψη νομικών στην ΚΑΕ, οι οποίοι θα θέσουν όλα τα δεδομένα και έπειτα, ο Νίκος Λάσκαρης με τους συνεργάτες του θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν.

Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, σε προσωπικό επίπεδο, είναι αποφασισμένος να περάσει στην "αντεπίθεση", καταθέτοντας με την σειρά του αγωγή στον Γιάννη Δαμιανίδη, όμως θα περιμένει πρώτα τις αποφάσεις της ιδιοκτησίας και το αν η υπόθεση θα αντιμετωπιστεί, νομικά, συνολικά από την ΚΑΕ.

Η αγωγή αναμένεται να απασχολήσει νομικά την ΚΑΕ και την ιδιοκτησία στις αρχές Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι πέραν των 230 χιλιάδων ευρώ (161 ως αμοιβές συν 70 τόκους), τα επιπλέον 180 χιλιάδες ευρώ που διεκδικεί ο Δαμιανίδης, αναγκάζουν την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ιδιοκτησία, διοίκηση, νομικό επιτελείο) να ασχοληθούν πολύ σοβαρά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags