Facebook Pixel Το παράπονο του Νίκολς για Διαμαντίδη
| 2016-09-02 23:55:00

Το παράπονο του Νίκολς για Διαμαντίδη

Το παράπονο του Νίκολς για Διαμαντίδη

Ο Ντεμέτρις Νίκολς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σπουδαίο "3D".

O Ντεμέτρις είναι το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού και ο Αμερικανός μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας.

Ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε πως ανυπομονεί να έρθει στην Αθήνα και να ξεκινήσει προπονήσεις με το Τριφύλλι καθώς και ότι θέλει πάρα πολύ να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ αγωνιζόμενος ως γηπεδούχος.

Μέσα σε όλα, εξέφρασε και το παράπονό του που δεν πρόλαβε να υπάρξει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ωστόσο τόνισε πως είναι σημαντικό που θα βρεθεί τουλάχιστον στη βράβευσή του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ κι υπέροχο κοινό. Ανυπομονώ να 'ρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσω να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες και τους προπονητές. Γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ιστορία και τους ανθρώπους του. Επίσης, ξέρω πολύ καλά το πόσο ένθερμο κοινό έχει. Πραγματικά περιμένω πώς και πώς ν' αγωνιστώ σ' ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που θα με υποστηρίζει.

Είναι εκπληκτικό που θα συμμετάσχω κι εγώ σ' αυτό το τουρνουά, που γίνεται προς τιμήν ενός τεράστιου αθλητή. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αγωνιστώ ως συμπαίκτης του, αλλά θα 'ναι σημαντικό που θα βρίσκομαι εκεί στο "αντίο" του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags