Facebook Pixel “Στόχος το Φάιναλ Φορ”
Μπάσκετ
| 2016-09-06 13:21:00

“Στόχος το Φάιναλ Φορ”

“Στόχος το Φάιναλ Φορ”

Ο Ντεμέτρις Νίκολς έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης (6/9) κι είναι απόλυτα έτοιμος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods

Ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως θα φορέσει την “πράσινη” φανέλα, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του “τριφυλλιού” είναι η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

“Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω εδώ. Ξέρω την παράδοση που έχει η ομάδα κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, οι οπαδοί επίσης είναι φοβεροί. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω κομμάτι της οικογένειας”, δήλωσε αρχικά.

“Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι συναρπαστικό να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο ακόμα κι ως αντίπαλος. Θυμάμαι έναν αγώνα όπου ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες”, πρόσθεσε.

Για το αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αργύρη Πεδουλάκη, είπε: “Όχι ακόμα, έχω ένα playbook μαζί μου, το οποίο μελετώ τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάτσω μαζί του και να συζητήσω, κάτι που ελπίζω να κάνω σήμερα”.

“Είναι πάντα στόχος. Υπάρχει ένα γκρουπ με εξαιρετικούς παίκτες εδώ και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε, είναι σίγουρα στόχος μας”, ανέφερε για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Όσο για το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο Νίκολς πρόσθεσε: “Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Διαμαντίδη αλλά είναι σπουδαίο που θα τον τιμήσουμε, έκανε πολλά για τη χώρα και το κλαμπ. Θα είναι σπουδαίο που θα παίξω γι’ αυτόν αλλά και κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags