Facebook Pixel "Ξέρω τον επόμενο προπονητή της Εθνικής"!
| 2016-09-06 13:49:00

"Ξέρω τον επόμενο προπονητή της Εθνικής"!

"Ξέρω τον επόμενο προπονητή της Εθνικής"!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στον Arena fm και τόνισε πως γνωρίζει τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Wild Card για την Α1.

Αναλυτικά:

«Αποδεικνύει το αποτέλεσμα των εκλογών, την καλή σχέση που έχει η διοίκηση Ομοσπονδία με τη βάση, το σύνολο των σωματείων. Είναι ένα κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση που έχει ανεβάσει το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο

Είναι σημαντικό πως προστατεύεις την εγχώρια αθλητική παραγωγή. Βλέπετε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο που δεν έγινε αυτό.

Το μπάσκετ είναι αυτοί οι εργάτες του αθλήματος που δουλεύουν για το μπάσκετ σε κάθε άκρη της Ελλάδας κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους αλλάζω.

Ο Φασούλας έχει προσφέρει πολλά και γι’ αυτό και τον τιμήσαμε. Έχουμε άριστη σχέση και είναι καθημερινά στην Ομοσπονδία.

Με τη Wild card θα δούμε τα συν πλειν της κάθε υποψηφιότητας. Θέλουμε να έχουν κόσμο τα γήπεδα. Η επιτροπή από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει.

Τον κόουτς της Εθνικής θα τον συζητήσουμε. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Μπορεί να είναι και κάποιος που έχει ξαναδουλέψει στην Εθνική. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags