Facebook Pixel Ελληνιάδης εναντίον Οικονομίδη!
| 2011-01-12 16:54:00

Ελληνιάδης εναντίον Οικονομίδη!

Ελληνιάδης εναντίον Οικονομίδη!

Βάλλεται από παντού ο Βασίλης Οικονομίδης. Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή του ο Σταύρος Ελληνιάδης με αφορμή τη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Μαρούσι.

Συνέντευξη στο sport24.gr και στον συνάδελφο Κώστα Σωτηρίου έδωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης και μίλησε για την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Μαρούσι.

«Το πρόβλημα είναι του ΕΣΑΚΕ και του προέδρου του, Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος ανακαλύπτει καινούργιους κανονισμούς, που δεν υπάρχουν στην προκήρυξη. Μεταθέτει δηλαδή το παιχνίδι για την άλλη εβδομάδα δημιουργώντας ένα πολύ επικίνδυνο δεδικασμένο, υπό την έννοια ότι κάθε φορά που κάποια ομάδα αντιμετωπίζει κάθε λογής προβλήματα, θα ανακαλύπτει ηλεκτρονικές βλάβες στους φωτεινούς πίνακες και θα αναβάλλεται το παιχνίδι μέχρις ότου είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό της. Επαναλαμβάνω για να μη δημιουργηθείπαρεξήγηση.

Το θέμα δεν είναι η ΑΕΚ και θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός. Εστω ότι ο Διαμαντίδης είχε 40 πυρετό. Ε, λοιπόν, μετά τη χθεσινή (11/1) ανακάλυψη του κύριου Οικονομίδη, που δεν υπάρχει στους κανονισμούς του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να επικαλεστεί βλάβη στα ταμπλό του ΟΑΚΑ, ώστε να αναβληθεί το ντέρμπι και να είναι έτοιμος ο αρχηγός του. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»,
είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags