Facebook Pixel Ζήτησε 2,5 από τον Ολυμπιακό, κλείνει με 1,6 στη Σιένα
| 2011-06-22 17:27:00

Ζήτησε 2,5 από τον Ολυμπιακό, κλείνει με 1,6 στη Σιένα

Ζήτησε 2,5 από τον Ολυμπιακό, κλείνει με 1,6 στη Σιένα

Ο Ολυμπιακός ζητήσε με τον Ντέιβιντ Αντερσεν γιατί τον ζήτησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Πόσα χρήματα ζήτησε ο ατζέντης του Αυστραλού από τους Αγγελόπουλους; Το ποσό των 2,5 εκ ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο. Δηλαδή με την εφορία ο Ολυμπιακός έπρεπε να πληρώσει 4,5 εκ ευρώ!

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Ούτε την πρόθεση για μείωση των μπάτζετ. Εχουν μείνει στην εποχή των παχιών αγελάδων, που Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι έδιναν χρήματα δίχως πολλή σκέψη.

Μάθαμε σήμερα ότι ο Αντερσεν βρίσκεται μια ανάσα από τη Σιένα. Μεγάλη μεταγραφή θα είναι αυτή για τους Ιταλούς, αν και εφόσον την ολοκληρώσουν, γιατί ακόμα δεν έχουν μπει υπογραφές. Ξέρετε με πόσα χρήματα; Με 1,6 εκ ευρώ το χρόνο, με 3,2 για διετές συμβόλαιο. Δηλαδή με 900.000 λιγότερα στο καθαρό ποσό τον ένα χρόνο.

Εψαξε για κορόιδα στην Ελλάδα και δεν τα βρήκε ο Αυστραλός, αλλά και πάλι μια χαρά λεφτά παίρνει. Εγγυημένα για δύο χρόνια. Και δυστυχώς έτσι όπως είναι η εφορία στην χώρα μας, οι ελληνικές ομάδες έχουν άλλον ένα σκόπελο να ξεπεράσουν. Κάτι που δεν το έχουν οι Ιταλοί. Από πέρυσι φώναζαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά κανείς δεν τους άκουγε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags