Facebook Pixel ΣΟΚ! "Ντοπέ και ο Τεόντοσιτς" (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-23 19:13:00

ΣΟΚ! "Ντοπέ και ο Τεόντοσιτς" (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ! "Ντοπέ και ο Τεόντοσιτς" (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη-βόμβα από τους Ρώσους χάκερ που έδωσαν στη δημοσιότητα έγγραφο που ενοχοποιεί τον Σέρβο αστέρα. Tι απαντά ο ίδιος...

Συνεχίζεται η διαρροή εγγράφων από τους Ρώσους χάκερ που πραγματοποιούν "επιθέσεις" στη σελίδα της WADA αποκαλύπτοντας αθλητές που φέρονται να ήταν ντοπαρισμένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στα πιο πρόσφατα από αυτά συναντούμε και ένα όνομα γνωστό στη χώρα μας αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ που δεν είναι άλλο από αυτό του Μίλος Τεόντοσιτς!

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκεστο «fancybear.net», ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάζεται να έχει κάνει χρήση της ουσίας δεξαμεθαζόνη, η οποία επιτρέπεται στους αθλητές, αλλά μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων και όχι πριν. Το πρόβλημα είναι πως στο εν λόγω έγγραφο που έχει το λογότυπο της FIBA, ο Τεόντοσιτς παρουσιάζεται να έχει λάβει την παραπάνω ουσία στις 14 Ιανουαρίου 2016, δηλαδή περίου 7 μήνες πριν την Ολυμπιάδα!

Πάντως, ο ίδιος ο Σέρβος υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα το επιλήψιμο αφού πήρε τη συγκεκριμένη ουσία επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αυχένα, αλλά πάντα σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχοντας πάρει σχετική άδεια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

«Τον Ιανουάριο του 2016 είχα ενοχλήσεις στον αυχένα, κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουν.Ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ μου συνταγογράφησε ένα φάρμακο που λέγεται δεξαμεθαζόνης. Φυσικά πριν συμβεί είχε όλες τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα από τον WADA. Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζομαι ουσίες για τις ασίστ μου. Ετσι γεννήθηκα».

Οι υπόλοιποι αθλητές που υποστηρίζουν οι Ρώσοι χάκερ στο πέμπτο part που έχουν βγάλει στη δημοσιότητα, ότι ήταν ντοπαρισμένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι παρακάτω.

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής: Αλίσα Γκλας, Γκάλεν Ραπ, Κέλσεϊ Κολογέτζικ, Μισέλ Κάσολντ, Πάτρικ Ριντ, Βίνσεντ Χάνκοκ, Σαλέιν Φλάναγκαν.

Μεγάλη Βρετανία: Χάρι Άικινς-Άριτεϊ, Νιλ Γουίλσον, Ρίτσαρντ Τσέιμπερς, Σάσκια Κλαρκ, Σόφι Έινσγουορθ, Στίφεν Κάμινγκς.

Καναδάς: Καθρίν Πεντρέλ, Τζένιφερ Κις, Κάτεριν Σάβαρντ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπρίτανι Ρότζερς, Τζούλιεν Μπαχέιν, Ράφαελ Γκανιέ.

Ιταλία: Πάολο Πίτσο, Ρασέλ Μπρούνι, Εμάνουελ Μπιραρέλι, Ματέο Λόντο, Τερέζα Φρασινέτι.

Αυστραλία: Κέιτ Κάμπελ, Τζέσικα Έστερ Φοξ, Μάντισον Γουίλσον, Τέιλορ ΜακΚίον.

Σερβία: Μίλος Τεόντοσιτς, Σίλβια Πόποβιτς.

Δανία: Ρίκε Μόλερ Πέντερσεν, Γιάκομπ Φούγκλσανγκ.

Γερμανία: Στέφεν Ντάιμπλερ, Τίμο Μπολ.

Ελβετία: Φάμπιαν Κανσελάρα, Νίνο Σούρτερ.

Νότιος Αφρική: Κάμερον Βαν Ντε Μπουργκ.

Κροατία: Ιβάν Κράπιτς.

Ιαπωνία: Καόρι Ματσουμότο.

Σουηδία: Ολίβια Σκου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags