Facebook Pixel Αλήθειες από Ούκιτς - Τι είπε για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!
| 2016-10-05 14:20:00

Αλήθειες από Ούκιτς - Τι είπε για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Αλήθειες από Ούκιτς - Τι είπε για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε για την φετινή ΑΕΚ και το τι χρειάζεται για να γίνει ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην "Ώρα των Σπορ":

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Το καλό είναι ότι παίξαμε πολλά φιλικά ματς, οπότε, παρόλο που είναι το πρώτο μας επίσημο, δεν είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Αν και είμαστε καινούρια ομάδα, ξέρουμε καλά τους ρόλους μας και τι πρέπει να κάνουμε. Οπότε, περιμένουμε ότι θα παίξουμε στο ίδιο επίπεδο που παίξαμε στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας. Με πολλή ένταση, με πολύ καλό ρυθμό, με ενέργεια, και προφανώς έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα από τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να νικήσουμε».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ: «Πάντα, πριν από την έναρξη μιας νέας σεζόν, υπάρχει αυτή η ερώτηση του... ενός εκατομμυρίου. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο μακριά θα φτάσει η ομάδα. Θα είναι ενδιαφέρον πάντως. Έχουμε πολύ καλό επίπεδο παικτών. Στον ένα μήνα που είμαι περίπου στην ομάδα, η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι σε μερικές ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω θα χρειαστεί να περάσει ένας μήνας ακόμη, για να δούμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, μόλις αρχίσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ασφαλώς, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορούμε να γίνουμε καλή ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Να δουλέψουμε σκληρά και να προοδεύουμε συνεχώς σαν ομάδα. Γενικά, να πηγαίνουμε βήμα βήμα και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει νίκες, απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods: «Είναι ωραίο να είσαι αισιόδοξος και να βάζεις πάντα τον πήχη των στόχων σου λίγο υψηλότερα από το κανονικό. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν θες να δώσεις ψεύτικη ελπίδα στον κόσμο και γενικά να μην... κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Οπότε, ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα δύο από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και στοχεύουν να πάνε μέχρι το Final 4 και φέτος. Τα μπάτζετ τους είναι διπλάσια, ίσως και τριπλάσια, από το δικό μας, και είναι ομάδες που όταν μας αντιμετωπίσουν, θα παίξουν σαν ένα τυπικό ματς, ενώ για εμάς θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τους νικήσουμε, αλλά σίγουρα, όταν έρθουν αυτά τα ντέρμπι, ειδικά στην έδρα μας, θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Γιατί όχι; Αυτή πάντως είναι η ρεαλιστική κατάσταση. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα, όμως, κανείς δεν είναι πιο χαρούμενος από εμάς, αν νικήσουμε τα ντέρμπι».

Για το ότι η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβία: «Οι παίκτες που έχουμε από την πρώην Γιουγκοσλαβία είναι πολύ καλοί. Ήξερα τον Ιβάνοβιτς, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήξερα τον Σάκοτα (Ντούσαν) από όταν ήμασταν παιδιά. Ωστόσο, δεν τον είχα δει για πολύ καιρό και μπορώ να πω ότι τώρα που τον βρήκα στην ΑΕΚ, διαπίστωσα ότι είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους σουτέρ που έχω δει στη ζωή μου. Ο Μιλόσεβιτς είναι επίσης πολύ καλός παίκτης. Έμεινα έκπληκτος, γενικά, με το πόσο καλοί παίκτες είναι. Ανεξάρτητα από τη γλώσσα που θα μιλάμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags