Facebook Pixel Νίκησε με 41 η ΑΕΚ, αλλά ο Ζντοβτς ήταν έξαλλος!
| 2016-10-06 21:41:00

Νίκησε με 41 η ΑΕΚ, αλλά ο Ζντοβτς ήταν έξαλλος!

Νίκησε με 41 η ΑΕΚ, αλλά ο Ζντοβτς ήταν έξαλλος!

Διαβάστε για ποιο λόγο τεχνικός της Ένωσης δεν ήταν ικανοποιημένος, παρά την ευρεία επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον Κόροιβο.

Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε με το ευρύ 98-57 τον Κόροιβο Αμαλιάδας και να προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς είχε πολλά παράπονα από την απόδοση της ομάδας.

Όπως τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός, η διαφορά είναι πλασματική και η Ένωση δεν θα έχει τύχη αν συνεχίσει να αγωνιζεται έτσι στη διάρκεια της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς. Ο Κόροιβος δεν κέρδισε τυχαία ομάδες όπως ο Απόλλων και ο Προμηθέας. Εμείς δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε στην αρχή και ήμασταν μακριά από τους κανόνες του παιχνιδιού μας. Ήμασταν αφελείς για ένα μεγάλο διάστημα και ήμουν αρκετά απογοητευμένος με το διάβασμα που κάναμε στο παιχνίδι και την εκτέλεση των επιθέσεών μας» και πρόσθεσε:

«Η διαφορά των 41 πόντων δεν είναι ρεαλιστική. Αν είμαστε έξυπνοι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για αυτή τη διαφορά που ήταν ψεύτικη και αν παίζουμε έτσι σε άλλα ματς δεν θα έχουμε τύχη και θα έχουμε πρόβλημα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα την Κυριακή. Εύχομαι καλή τύχη στους αντιπάλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags