Facebook Pixel Δυνατό σενάριο για Δημήτρη - Φέρνει στον ΠΑΟ τον...
| 2016-10-11 10:00:00

Δυνατό σενάριο για Δημήτρη - Φέρνει στον ΠΑΟ τον...

Δυνατό σενάριο για Δημήτρη - Φέρνει στον ΠΑΟ τον...

Ο Παναθηναϊκός πονάει στη θέση "1" και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φαίνεται πως θέλει να φέρει παίκτη που θα κάνει... μπαμ!

Όταν ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε στο χέρι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σήμανε συναγερμός!

Γιατί το φετινό ρόστερ ήταν πολύ καλά στελεχωμένο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που έστω και για δύο μήνες, θα απουσιάσει έναν σημαντικό στέλεχός του...

Και, ήδη από χθες, έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα ονόματα ως υποψήφια για να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ακόμα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Με την ευκαιρία, ο Σκύλος σάς αποκαλύπτει κάτι σημαντικό: Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αποκτηθεί ξένος παίκτης, που δεν θα έχει κοινοτικό διαβατήριο δηλαδή...

Με το όνομα του Νίκου Ζήση να υπάρχει σήμερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ως λύση δοκιμασμένη που μπορεί να προσφέρει μέσα στη σεζόν σε περισσότερες από μία θέσεις!

Ο Έλληνας άσος είναι σε εξαιρετική ηλικία (33 ετών) και μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό στοιχεία που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν από το παιχνίδι του!

Μία πρώτης τάξης λύση, αν τελικά προχωρήσει το σενάριο, που δείχνει και την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σεζόν που έρχεται!

Γιατί ο Ζήσης έχει συμβόλαιο με τη Μπάμπεργκ και, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να λυθεί για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Το συγκεκριμένο σενάριο, για Παναθηναϊκό και Ζήση, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Goal και περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα της ενίσχυσης των "πράσινων" με έναν αντι-Τζέιμς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags