Facebook Pixel Τεράστια δήλωση Ναβάρο για Σπανούλη - Διαμαντίδη!
Μπάσκετ
| 2016-10-13 15:02:00

Τεράστια δήλωση Ναβάρο για Σπανούλη - Διαμαντίδη!

Τεράστια δήλωση Ναβάρο για Σπανούλη - Διαμαντίδη!

Μπορεί να μην ήταν ο πιο συμπαθής στους Έλληνες φιλάθλους, αλλά η απίστευτη ποιότητά του και οι μετρημένες και σοβαρές δηλώσεις του δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για την έναρξη της Ευρωλίγκας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και μεταξύ άλλων είπε πως θέλει να φτάσει στις τρεις Ευρωλίγκες, όσες έχουν οι θρύλοι, Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης.

Το σχετικό απόσπαμα από το blog του Ισπανού στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Έπαιζα κανονικά όταν ξεκίνησε η Ευρωλίγκα το 2000 και από τότε έχει βελτιωθεί πολύ. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και με τη νέα δομή της, επισφραγίζεται η ευρωπαϊκή λίγκα. Όλοι ανυπομονούν να δουν πως θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχει. Είμαι χαρούμενος που είχα και συμβολή στη λίγκα για να γίνει καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια. 

Φυσικά, η Ευρωλίγκα βοήθησε και μένα να γίνω καλύτερος παίκτης, χωρίς αμφιβολία και γι’ αυτό θέλω να την κατακτήσω ξανά πριν αποσυρθώ. Ήταν προνόμιο για μένα που πανηγύρισα δύο Ευρωλίγκες, αλλά θα ήθελα μία ακόμη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρεις τίτλους και γι’ αυτό θέλω να φτάσω αυτούς τους θρύλους. Κατέκτησα την Ευρωλίγκα του 2003 και το 2010 και να κατακτήσω και του 2017 θα είναι μία κάθε επτά χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags