Facebook Pixel "Σάρας": "Χαμένη ευκαιρία"
| 2016-10-15 08:03:00

"Σάρας": "Χαμένη ευκαιρία"

"Σάρας": "Χαμένη ευκαιρία"

Η Ζαλγκίρις πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως ήταν χαμένη ευκαιρία για την ομάδα από το Κάουνας για να φύγει με το «διπλό» από την Αθήνα.

Ο «Σάρας» δήλωσε: «Ήταν χαμένη ευκαιρία για εμάς. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε κάποια πράγματα αλλά ρισκάραμε και σε κάποια άλλα που δεν έπρεπε και τιμωρηθήκαμε. Δυστυχώς χάσαμε, υπήρξαν στιγμές που άλλαξαν τον αγώνα όπως ένα φάουλ και ένα ριμπάουντ, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγε όπως θα το θέλαμε».

Για τα 16 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ζαλγκίρις: «Ήταν στιγμές που δεν θα έπρεπε να έχουμε χάσει κάποια ριμπάουντ. Οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν στο ΟΑΚΑ, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έχω παράμονο».

Για τα φάουλ στον Νικ Καλάθη στο τέλος: «Ήταν ηθελημένα τα φάουλ. Ο Νικ έχασε τρεις από τις έξι βολές που εκτέλεσε. Ήμασταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να κάνουμε κάτι για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες, αλλά κάναμε βήματα σε δύο περιπτώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags