Facebook Pixel Το φάρμακο και το φαρμάκι
| 2011-06-24 15:15:00

Το φάρμακο και το φαρμάκι

Το φάρμακο και το φαρμάκι

Ο Νίκος Παπαδογιάννης ψηλαφίζει την παράξενη υπόθεση Μπουρούση, απαιτεί καθαρές εξηγήσεις και αναρωτιέται ποιος σκοτεινός άνεμος έμπλεξε το μπάσκετ με το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.
 

Το μόνο στοιχείο που μου προκαλεί σοκ στο σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η κινητοποίηση των διωκτικών αρχών. Η χρόνια αδιαφορία της πολιτείας επέτρεψε αυτή την τερατογένεση και γέμισε το άμοιρο ποδόσφαιρο με υπόκοσμο. Ποιός εκπλήσσεται με όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας; Ουδείς απολύτως. Η πιάτσα γνώριζε πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα. Αν μπορούσα να αποδείξω έστω τα μισά απ'όσα έχω ακούσει στο γραφείο στα 24 χρόνια που δουλεύω θα είχα γράψει δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια και θα κέρδιζα Πούλιτζερ. Και δεν μιλάω για το μπάσκετ.

Να λοιπόν τι μου προκάλεσε σοκ: η απόφαση της Πολιτείας να προχωρήσει σε κάθαρση και να βγάλει στο κλαρί ονόματα ανθρώπων που αισθάνονταν παντοδύναμοι. Ποιός το περίμενε αυτό; Χρειάστηκε βέβαια να βγουν στις επάλξεις ανεξάρτητοι δικαστικοί και μάλιστα δύο κυρίες που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη μπάλα. Οι πολιτικοί άνδρες κρύβονται επιμελώς πίσω από τα φουστάνια της κυρίας Ράικου και της κυρίας Παπανδρέου. Διακυβεύονται χιλιάδες ψήφοι σε αυτή την ιστορία...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags