Facebook Pixel Μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού το έχουν κάνει αυτό!
| 2016-10-18 10:30:00

Μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού το έχουν κάνει αυτό!

Μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού το έχουν κάνει αυτό!

Σπάνιες οι αντιδράσεις από τον κόσμο στο ΣΕΦ, στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Η εξέδρα έκανε κάτι απίστευτο που πρέπει να αναφερθεί. Διαβάστε τι έγινε και δείτε το βίντεο!

Είναι άξιο αναφοράς στην Ελλάδα ότι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού κύλησε ομαλά, χωρίς επεισόδια και παρατράγουδα.

Δεν έλειψαν, βέβαια, κάποια υβριστικά συνθήματα, που έχουν κυρίως αποδέκτη των πρώην "ερυθρόλευκο" Γιάννη Μπουρούση, ωστόσο σε γενικές γραμμές το κλίμα στο ΣΕΦ ήταν ...ειρηνικό.

Κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλειοψηφία τού κόσμου που δεν άφησε τους "συνήθεις υπόπτους" να χαλάσουν ένα ματς-γιορτή.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι δύο φορές κατά τη διάρκεια τού αγώνα κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν προς το παρκέ βαρελότα, προκαλώντας την ...οργή τού υπόλοιπου γηπέδου!

Όταν οι κροτίδες έσκασαν από την πλευρά των οργανωμένων, όλο το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι και διαμαρτυρήθηκε έντονα κατά των κάφρων τής εξέδρας.

Το υγιές κομμάτι τής κερκίδας, που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία, γιούχαρε έντονα τις συγκεκριμένες ρίψεις, δείχνοντας πρωτοφανή συμπεριφορά για ελληνικό γήπεδο και μάλιστα σε ένα τόσο "καυτό" ντέρμπι, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο...

Στο 49.26'' τού παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό στιγμιότυπο, όταν στην τρίτη περίοδο πέφτουν προς το παρκέ κροτίδες και ο κόσμος σε μια μοναδική αντίδραση ξεσηκώνεται και ζητάει να σταματήσουν οι ρίψεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags