Facebook Pixel Ατάκες αλά... Σπανούλη μεταξύ Δημήτρη και "Άρτζι"!
| 2016-10-19 09:07:00

Ατάκες αλά... Σπανούλη μεταξύ Δημήτρη και "Άρτζι"!

Ατάκες αλά... Σπανούλη μεταξύ Δημήτρη και "Άρτζι"!

Λίγο έλειψε να εκτραχυνθεί η κατάσταση στη χτεσινή συζήτηση των δύο ανδρών στο ΟΑΚΑ που οδήγησε τελικά στο "διαζύγιο" του Έλληνα τεχνικού με τον Παναθηναϊκό! Διαβάστε το καυτό ρεπορτάζ!

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Goal", όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πήγε στο ΟΑΚΑ για να έχει συνάντηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη

Οι δυο τους άρχισαν να τα λένε στην αίθουσα που έχει στο γήπεδο το τεχνικό τιμ και μια από τις πρώτες κουβέντες που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να είπε στον Πεδουλάκη είναι: «Σου έδωσα το μεγαλύτερο μπάτζετ μετά τον Ομπράντοβιτς και η ομάδα δεν ήταν καν ανταγωνιστική».

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα φαίνεται να άναψαν για τα καλά και η θερμοκρασία έφτασε στα... κόκκινα, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και της Σζολνόκι που ετοιμάζονταν να βγουν στο γήπεδο για να παίξουν μεταξύ τους για το FIBA Champions League!

Μάλιστα, οι δυο άνδρες φέρεται πως κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις που παρέπεμπαν στη φρασεολογία του περίφημου επεισοδίου με τον Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ και κάπου εκεί ο Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του... 

Σημειώνεται πάντως ότι από τον Παναθηναϊκό Superfoods διαψεύδονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τονίζεται ότι ουδέποτε υπήρξαν αντεγκλήσεις σε τέτοια ένταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags